TopVue Air for Astigmatism (3 leče)

17.90 €
96% priporoča
Zaloga

NOVO na tržišču! Silikon-hidrogelne kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism so namenjene korekciji astigmatizma. Na voljo v pakiranju po 3 leče.


Pri nakupu: TopVue Air for Astigmatism (6 leč) - 34 € (prihranite 1.8 €)


Pošljemo ponedeljek 15.4. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Izberi popolno kombinacijo 9.80 € 8.80 €
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
17.90 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

Paketi ugodnosti

Kontaktne leče TopVue AIR for Astigmatism

TopVue Air for Astigmatism so ene izmed najboljših generacij leč za korekcijo astigmatizma. Narejene so iz inovativnega silikon-hidrogel materiala tretje generacije.

Kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism odlikuje visoka prepustnost kisika, ki skupaj z odlično hidracijo torej ohranjanjem primerne vlažnosti, torične leče TopVue AIR for Astigmatism naredi izjemno udobne in sveže.

Posebna oblika TopVue Air for Astigmatism leči omogoča odlično lego in stabilnost na očesu.

Astigmatizem je posledica nepravilne oblike roženice, zato je za pravilno korekcijo vida potrebno določiti oziroma vedeti cilinder in os, ki omogočata in dodata leči stabilnost skozi ves čas nošenja.

Odlično prileganje očesu in stabilno lego TopVue AIR for Astigmatism kontaktnim lečam omogoča SHT PrismBallast tehnologija. Tehnologija se opira na klasično balastno prizmo in tako zaradi gravitacije in odebelite spodnjega roba lečo naredi izjemno stabilno.

Tehnologija SHT PrismBallast leči doda optimalno optično območje čez celotno lečo, kar se lahko vidi v primeru ko se zenica razširi in v težjih, slabših vremenskih pogojih.

Zahvaljujoč posebni obliki in sestavi s TopVue AIR for Astigmatism kontaktnimi lečami mežikanje postane udobno in nemoteče.

SHT-PrismBallast-toricne-lece.JPG

Testno okolje

Da bi preverili karakteristike leč TopVue AIR for Astigmatism smo dali preizkusiti izbranim rednim strankam. Velika večina strank je leče pohvalilo. Izpostavili so predvsem enostavnost rokovanja, kakovost in udobno uporabo ter predvsem to, da jim leče ni bilo potrebno popravljati v očesu.

Izjemno udobje

TopVue AIR for Astigmatsm leče so na voljo v embalaži, ki vsebuje obogateno raztopino s natrijevim hialuronatom. Natrijev hialuronat je ena izmed najbolj učinkovitih lubrikantnih snovi, ki nudi združljivost s fiziološkim okoljem očesa. Leče so tako od prvega trenutka uporabe prijetne in udobne.

Odlično vlaženje

Inovativna obdelava silikon-hidrogel materiala doda lečam TopVue AIR for Astigmatism izjemne lastnosti. Preko mikroskopsko majhnih kanalov do roženice priteka (preko 100 DK/t) kisik, ki je nujno potreben za zdrav vid. TopVue AIR for Astigmatism leče vsebujejo kar 45% vode njihovega volumna, kar omogoča pravilno hidracijo in vlažnost ves čas nošenja. Velika vsebnost vode pripomore pri pravilnem shranjevanju leč, saj odpravlja bakterijske okužbe in onemogoča ostale okužbe.

TopVue Air for Astigmatism torične leče so odlične za vse, ki željo kvalitetno, udobno in svežo lečko.

topvue-for-astigmatism-rob-lece.jpg

Lastnosti - TopVue Air for Astigmatism (3 leče)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 3 leče
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Air for Astigmatism
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (52)

Imate kakšno vprašanje?
Nadja

Pozdravljeni, cilinder desne oči imam -1,0, vendar te opcije tukaj ni možno izbrati, kaj mi svetujete? Hvala, lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, pri kontaktnih lečah cilinder -1,0 ne obstaja. Ta podatek imate najbrž iz pregleda za očala. Predlagamo vam, da opravite pregled tudi za kontaktne leče, kjer boste prejeli prave parametre za naročilo teh.

Urška

Pozdravljeni, imam cilinder 0,75 na obeh očesih. Pri desnem je vrednost axis 10, pri levem pa je vrednost axis 0. Pri izbiri ob nakupu pa so možne vrednost axis od 10 do 180. Kaj naj torej izberem? Hvala vam.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, os 0 je isto kod 180. Preverite točne parametre s svojim okulistom.

Metka

Pozdravljeni. Potrebujem mesečne leče. Eno oko je Bc 8.5, sph - 6,5, cyl - 0.75, ax 10,premer 14,5 mm. Za drugo je Bc 8.5, sph - 6, cyl - 0.75, ax 160,premer 14,5. V vaši ponudbi ne najdem tocno teh parametrov. Kaj priporočate? Lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, katere leče so vam priporočali na pregledu, katre ste do sedaj uporabljali?

Petra

Spoštovani, Moji izmerjeni podatki za očala so dioptrija -0,75, cilinder -0,5, os. 180˙C, pri izbiri leče pa opcije za cilinder 0,5 ni. So možne za naročilo? Hvala za odgovor, LP Petra

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljena Petra, če imate cilinder -0,50 (nizek astigmatizem) ne potrebujete leč s cilindri. Pri lečah lahko izberete le od -0,75 naprej. Preverite s svojim okulistom kateri so točni podatki za kontaktne leče in če lahko uporabljate v vašem primeru leče z dioptrijo -0,75 ali -1,00. Lep pozdrav

Mateja Pustotnik

Ali se lahko naroči samo ena leča če slučajno ne bi odgovarjala ?

Odgovori info@moje-lece.si
Lahko naročite leče po 1 kom tukaj
Jože Galjot

Ali obstajajo 14 dnevne TopVue AIR for astigmatism leče? So te leče novejši tip od TopVue Premium for astigmatism? LpJ

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, TopVue Air so mesečne in TopVue premium so 14 dnevne. To niso iste leče.

Katarina

Pozdravljeni! Na levo učko imam izmerjen cilinder (os 20°) na desni pa je brez osi, ker imam zgolj klasično dioptrijo... Zanima me kako naročiti lečo za desno oko potem pri izbiri osi pustim prazno ali izberem 180°? Lp, Katarina

Odgovori info@moje-lece.si

Za levo oko izberete leče za astigmatizem, za desno oko pa sferične leče. LP

Doroteja

Na levo oko imam izmerjen cilinder -1,50, te možnosti pa ne morem izbrati. Kaj priporočate? Na desno oko pa os 165, ki je tudi ni med možnostmi...

Odgovori info@moje-lece.si

Sliko izvida lahko pošljete na naš e-mail info@moje-lece.si in bomo preverili podatke. Predvidevamo, da je to izmerjena dioptrija za očala. Za leče in očala se podatki lahko razlikujejo.

Suzana Randjelovic

Hvala za odgovor in samo se eno vprasanje?To pakiranje ima 3 lece,jaz sem narocila dva pakiranje,6 lec i to imam za en mesec ali tri meseca?Ne vem kako to gre,nova sem v tomu.Hvala vam

Odgovori info@moje-lece.si

1 lečo lahko uporabljate do 30 dni, torej 3 leče so za 3 mesece.

Suzana

Pozdravljeni,povejte mi,bi mogoce narocila kontaktnih lec dioptrije kot za ocala.Primer,za lece mi je dioptrija: L: PWR -3.00 CYL -1.25 AXIS 180 pa D: PWR -2.50. CYL 1.75 AXIS 020 ampak z to dioptrijo jaz ne vidim lepo a z ocala je super z dioptrijo L: -3.25 CYL -1.25 AXA 2 pa D : -2.75 CYL -2.00 AXA 25 Hvala za odgovor.LP

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, za izbiro leč in parametrov se posvetujte s svojim okulistom ali optometristom. Lep pozdrav

Aleksandra

Potrebujem leče s cilindrom -0.25, pa jih ni na voljo v nobeni izberi. Jih lahko dobavite?

Odgovori info@moje-lece.si

Če imate nizek astigmatizem lahko uporabljate leče samo z dioptrijo. Najnižji cilinder za leče je -0,75. S svojim okulistom preverite katere leče so primerne za vaše oči.

Denis Vehovec Pondelak

Je vredu če naročim te leče z BC 8,6 če mi na sedajšnih lečah piše 8,9 ?

Odgovori info@moje-lece.si

Prosimo vas, da se za izbiro leč posvetujete s svojim okulistom ali oftalmologom. Vse je odvisno od vašega očesa, če bo sprejelo lečo ali ne.

alenka

Meni so izmerili os 155° , pa vidim da ta ni na voljo. Kaj mi predlagate?

Odgovori info@moje-lece.si

Preverite, če imate prave parametre. Za očala ali leče?

Primož

Imam BC 8.4 te so 8.6 je to velika razlika oz se pozna pri nošenju, če jih zamenjam?

Odgovori info@moje-lece.si

To je majhna razlika in večino ne moti, seveda je pa to odvisno od vašega očesa in prej preverite s svojim okulistom, če so te leče primerne za vaše oči.

Sara

Pozdravljeni. Zanima me, kako izberem os 0 stopinj. Moja dioptrija je - 1,25 - 1,75 x 0 stopinj. pustim v tem primeru zadnje okence prazno? Že vnaprej hvala za odgovor. Lep pozdrav.

Odgovori info@moje-lece.si

180 in O je isto.

Anja

Pozdravljeni, ker me je leva leča po dveh letih začela pikati (kljub temu, da sem si že dvakrat vstavila novo), bi rada poskusila še s katerimi drugimi. Ali je možno naročiti samo eno lečo? Sama nisem našla. Lp

Odgovori info@moje-lece.si
1 kom lahko naročite tukaj.
Mojca

Pozdravljeni,zanima me tudi koliko stane postnina in koliko casa rabi paket?

Odgovori info@moje-lece.si

V primeru nakupa blaga nad 50€ je poštnina brezplačna. V primeru nakupa pod 50€, stroški dostave znašajo 2,99€, razen pri plačilu po povzetju, ko stroški dostave pri GLS slovenija znašajo 3,49€ pri Pošti Slovenije pa 3,99€. Naročeno blago vam bo dostavila Pošta Slovenije ali GLS Slovenija. Če izberete osebni prevzem plačate pripravo paketa 0,70€ za naročila pod 50€. Dostava je v roku 1-2 delovnih dni.

Mojca

pozdravljeni,zanima me kako si naročim leče oz. katere podatke utipkam,ce so moji podatki S-1.50,1.00 in C +0.50,-0,50 na drugem ocesu pa S-2,72,-2.75 in C+0.50,-0.50.In to je dioptrija za ocala...to velja?Hvala za odgovor.LP

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljena, prosimo vas da parametre preverite s svojim okulistom. Za leče in očala se parametri razlikujejo. Lahko nam pošljete tudi sliko svojega izvida na naš e-mail info@moje-lece.si in bomo preverili, če so vsi potrebni podatki na izvidu, da lahko naročite leče. Hvala in lep pozdrav

Lara

dioptrija za očala je enaka lečam?

Odgovori info@moje-lece.si

Večinoma se razlikuje. Upoštevajte nasvet svojega okulista in preverite parametre z njim.

Maša

Pozdravljeni, jaz imam izmerjen cilinder 2.75, ampak tukaj imate leče z največjim cilindrom 2.25. Zanima me pa če lahko uporabljam tudi te leče ali ne ?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljena, izberite leče, ki imajo možnost izbire cilindra -2,75. Te žal nimajo. Lep pozdrav

Peter

Pozdravljeni, Jaz imam cilinder -1.5, to pomeni da te leče niso primerne za moje oko? LP

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,

proizvajalci leč ne proizvajajo cinlindrov -1.50, zato je potrebno izbrati cilinder -1,25.

Lep pozdrav, Peter

Rok

Za rotacijo: Leča ima zelo neopazno oznako ob robu. Ob prvih uporabah sem porabil kar precej časa da sem jo zaznal. Glede na opis se leča že sama pravilno obrne le traja nekoliko dlje. Oznako se obrne na dno očesa - ura 6. Za ukrivljenost: Pogledaš rob leče. Če je lepo zaokrožen je ok. Če ga vleče navzven je potrebno center leče potisnit skozi.

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala =)

Sandi

Pozdravljeni, težko se znajdem, ko jemljem lečo kako je prav obrnjena, B&L leče imajo napis, pri teh lečah ne najdem ničesar. Kako naj si pomagam?

Odgovori info@moje-lece.si

Če ne veste, kako je leča pravilno obrnjena, jo dajte nazaj v posodico v tekočino, se vedno sama od sebe na pravilno stran obrne. Upam, da vam bo v pomoč.

Boštjan

Zdravo, zelo se zanimam za te leče, vendar ne vem ali mi bodo ustrezale. Imate morda kakšne testne leče v primeru da mi ne ustrezajo da ne zavržem cele škatlice? Hvala, Boštjan

Odgovori info@moje-lece.si

Testnih leč žal nimamo. Lahko pa naročite po eno lečo, ki jo najdete na naslednji povezavi: TopVue Air for Astigmatism

Omenjene leče so tudi najbolj prodajane mesečne leče za astigmatizem.

Adrijana

Pozdravljeni, sama imam leče Air Optix, mesečne (astigmatizem), vendar mi zelo sušijo oči. Bi bila boljša izbira leč Top Vue Air for Astigmatizem? Desno oko: pwr:-3,50 cyl:-1,75 ax:180 bc:8,7 dia:14,5; levo oko: pwr:-3,25 cyl:-1,25 ax:180 bc:8,7 dia:14,5.

Odgovori info@moje-lece.si

Na žalost vam ne smemo svetovati ničesar glede leč. Saj nekomu ustrezajo ene leče, nekomu drugemu pa čisto druge. Lahko poizkusite z omenjenimi lečami, ki so tudi najbolj prodajane torične leče.

Nejc

Zdravo.Trenutno nosim leče, mesečne(astigmatizem). Pri okolistu so kar precej dražje kot tukaj. Zanima me, če jih glede na spodnje podatke lahko naročim tukaj in da mi pomagate pri izbiri... Podatki: DESNA= pwr:-1,25 bc:8,7 dia:14,5 cyl: -1,75 ax:010 LEVA= pwr:0,00 bc:8,7 dia:14,5 cyl:-2,25 ax:170 Trenutno imam leče CooperVision options premier toric-to piše na škatli.

Odgovori info@moje-lece.si
Identične leče pod drugačnim imenom najdete tukaj: Biofinity Toric (3 leče). Torej Biofinity Toric = Options Premier Toric.
SABINA

Spoštovani! trenutno uporabljam očala, odločila pa sem se za uporabo leč. bila sem na pregledu pri okulistu in podatki so sledeči: D oko:+2,00, cyl -0,75, axa 20, L oko: + 3,00, cyl -0,75, axa 150. zanima me, če lahko s temi podatki naročim leče pri Vas in katere mi priporočate? hvala za ogovor! lp, Sabina

Odgovori info@moje-lece.si

Potrebujete leče za astigmatizem. Najdete jih na tej povezavi: https://www.moje-lece.si/…ne-lece.html. Na žalost vam glede leč ne smemo svetovati ničesar, saj enemu ustrezajo ene leče, nekateremu drugemu pa povsem druge.

Iztok Kočevar

Dober dan. Kaj je bolje da zberem če imam cyl -100 ? ...tu je pa samo 0.75 in 1.25?

Odgovori info@moje-lece.si

Najbolje, da se o tem posvetujete z vašim okulistom.

Tomaž

Zdravo, Mene zanima kje razberem kolikčno "Os" imam ? Na izvidu mi piše: VOD: 0.6 parc.s.c., 1.0 c.c. VOS: 0.3 parc.s.c., 1.0 c.c. ER desno: -1.75 - 1.75/100 ER levo: -1.5 -0.75/58 Prejme Rp za očala za daljavo: desno -1 -075/100, levo -1 -0.25/60

Odgovori info@moje-lece.si

Vaša os za desno oko je 100, za levo oko pa 60.

Maja Drobnič

Kaj pomeni oznaka PWR -0.50/LC x 105? BC imam MED, kakšna pa je oznaka za os, saj na trenutnih lečah nimam oznake axis?

Sandi Potočnik

D -1,5 cyl -0,75; L -1.0 cyl -0,5. Ali za L uporabim cyl 0 ali 0,75, ker je najmanj 0,75? Hvala! LP!

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Ko je cilinder manjši kot -0,75 ga ne upoštevamo. Vzamemo leče brez cilindra, saj imajo le te že v osnovi nekaj cilindra.

Špela Krznarič

Živjo. Zanima me kako lahko izberem os leč pri cilindru, če imam dioptrijo: -3,0; 0,75/35

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam, da se obrnete na vašega očesnega specialista.

Uroš

Mene pa zanimajo te lečke. Imam -1 dioptrije in -0.5 cyl se to zaokroži na 0,75 ker 0,50 ni. in pa kaj je os ( axa? .. če je kako se zaokroži če je 85) Hvala za odgovore

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, ker je cilinder -0,50 majhen in pri lečkah ne obstaja se v tem primeru nosijo navadne leče in ne za astigmatizem.

Peter Kazic

Skoz sem se boril z nošenjem kontaktnih leč, ker imam izjemno suhe oči, tako da sem vsakič uporabljal leče samo po par ur na dan, najpogostejše pri športu. TopVue Air for Astigmatism so fantastične. Lahko jih nosim veliko dlje, včasih jih imam ves dan v očesu brez da bi se mi oči izsušile. So celo tok udobne, da komaj čakam, da jih vstavim pred športanjem, ker me nič ne ovirajo :)

Sara

Hvala za odgovor. Lp

Sara

Pozdravljeni, mene pa zanima katere lece izbrat za cilinder -0.50, katri pri narocilu je le izbira od -0.75 naprej? Dioptrijo imam pa na obeh ocesih -0,75., axe 90... Hvala in lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Cilinder -0,50 ne obstaja, to pomeni da je tako majhen da ne potrebujete leče za astigmatizem.

Maja

Sedaj uporabljamo leče Open 30 Toric.. (z cilindrom) levo oko -4.25 -1.00 desno oko -4.75 -0.50 Katere leče naj naročim pri vas....

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam da obiščete vašega očesnega specialista.

Tatjana Violeta Kamnar

Hojla, ali je dioptrija za te leče kaj drugačna od dioptrije izmerjene za očala?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Dioptrija je lahko drugačna, zato vam svetujemo da se posvetujete z vašim očesnim specialistom.

Sandra

OK, PRIZNAM!! S prejšnjim komentarjem sem temle lečkam naredila veliko krivico. Po pogovoru z ekipo Moje leče sem še enkrat poskusila z lečami in jim pustila malo več časa, da se izkažejo :) In so se!! po cca 15 minutah se je vid popravil in tudi lečk ne čutim več... Iskreno se opravičujem za prejšnji komentar!! Kajti te lečke so NAJBOLŠE kar sem jih do sedaj preizkusila! In hvala ekipi za nasvete!

Mark

Zanimivo meni so te leče res najboljše prej sem pa nosil soflens toric.

Sandra

Pozdravljeni. Kaj se zgodi, če mi leče ne ustrezajo? Jih je možno vrniti? Danes sem dobila in sprobala in moram reči, da nikakor nisem zadovoljna. Na spodnji veki jih zelo čutim - kot, da bi bile na spodnjem delu debelejše. Poleg tega z njimi vse vidim dvojno. Z njimi vidim slabše kot brez očal.

denis

Lp, ali obstajajo poltrde leče TopVue Air for Astigmatism. in ali so tudi manjše velikosti na raspolago, hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Obstajajo samo mehke kontaktne leče Topvue Air.

Rok

Kaj pa 7.25????

Odgovori info@moje-lece.si

POzdravljeni, Pri višjih dioptrija je dioptrija na -0,50.

Polona

Pozdravljeni! Do sedaj sem uporabljala Air optix. Vidim pa da sta premer in krivulja drugačna. So to velike razlike ali se to sploh ne opazi? Poskusila bi, vendar je kar malo težko nekaj na slepo kupit. Če vprašam svojega okulista bo tako propagiral tiste leče ki jih prodaja najbližja optika. In si s tem ne morem kaj veliko pomagati.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,Bazna krivina in premer leče pri mehkih lečah nista več zelo pomembna podatka, saj so leče mehke in fleksibilne, tako da je razlika tako majhna da se ne opazi.

Sabina

Zanima me zakaj nimate cilindrov z + ?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Cilinder pri lečah v plusu se praračuna in je vedno -. Svetujemo vam da se obrnete na vašega okulista.

Blanka Erman

Pozdravljeni, zanima me, ali bodo kdaj na voljo tudi dnevne leče TopVue Air for astigmatism ?

Gregor Šturm

Ali bodo v prihodnosti na voljo tudi 14 dnevne leče topvue air?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Zaenkrat so samo mesečne, vendar priporočamo da spremljate naši ponudbo.

Gregor Šturm

Ali bodo mesecne leče topvue air tudi na voljo v prihodnosti?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Leče bodo na voljo tudi v prihodnosti.

Urša

Ali je možno dobiti te lečke pakirane samo po eno za stestirat?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, žal posameznih leč ne prodajamo.

joze k.

meni so super. priporočam z uporabo tekočine laim-care. od sedaj naprej sem vaša redna stranka ;) lp

štefan

meni so odlične jih nečutim nič, tako da jih priporočam

sonja55

končno nekaj novega pri cilindičnih lečkah :)