TopVue Air for Astigmatism (3 leče)

Odlična cena

NOVO na tržišču! Silikon-hidrogelne kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism so namenjene korekciji astigmatizma. Na voljo v pakiranju po 3 leče.


Pri nakupu: TopVue Air for Astigmatism (6 leč) - 34 € (prihranite 1,8 €)


Primarni atributi

ponedeljek 22.7.

čistilo
blank
Cena za artikel
17.90 €
17.90 €
Stroški pošiljanja:
Dostavna služba:
Dostava nad 50 €
od 2,99 €
Brezplačna
TopVue Air for Astigmatism (3 leče) - Torične kontaktne leče
Število glasov: 133

Kontaktne leče TopVue AIR for Astigmatism

TopVue Air for Astigmatism so ene izmed najboljših generacij leč za korekcijo astigmatizma. Narejene so iz inovativnega silikon-hidrogel materiala tretje generacije.

Kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism odlikuje visoka prepustnost kisika, ki skupaj z odlično hidracijo torej ohranjanjem primerne vlažnosti, torične leče TopVue AIR for Astigmatism naredi izjemno udobne in sveže.

Posebna oblika TopVue Air for Astigmatism leči omogoča odlično lego in stabilnost na očesu.

Astigmatizem je posledica nepravilne oblike roženice, zato je za pravilno korekcijo vida potrebno določiti oziroma vedeti cilinder in os, ki omogočata in dodata leči stabilnost skozi ves čas nošenja.

Odlično prileganje očesu in stabilno lego TopVue AIR for Astigmatism kontaktnim lečam omogoča SHT PrismBallast tehnologija. Tehnologija se opira na klasično balastno prizmo in tako zaradi gravitacije in odebelite spodnjega roba lečo naredi izjemno stabilno.

Tehnologija SHT PrismBallast leči doda optimalno optično območje čez celotno lečo, kar se lahko vidi v primeru ko se zenica razširi in v težjih, slabših vremenskih pogojih.

Zahvaljujoč posebni obliki in sestavi s TopVue AIR for Astigmatism kontaktnimi lečami mežikanje postane udobno in nemoteče.

SHT-PrismBallast-toricne-lece.JPG

Testno okolje

Da bi preverili karakteristike leč TopVue AIR for Astigmatism smo dali preizkusiti izbranim rednim strankam. Velika večina strank je leče pohvalilo. Izpostavili so predvsem enostavnost rokovanja, kakovost in udobno uporabo ter predvsem to, da jim leče ni bilo potrebno popravljati v očesu.

Izjemno udobje

TopVue AIR for Astigmatsm leče so na voljo v embalaži, ki vsebuje obogateno raztopino s natrijevim hialuronatom. Natrijev hialuronat je ena izmed najbolj učinkovitih lubrikantnih snovi, ki nudi združljivost s fiziološkim okoljem očesa. Leče so tako od prvega trenutka uporabe prijetne in udobne.

Odlično vlaženje

Inovativna obdelava silikon-hidrogel materiala doda lečam TopVue AIR for Astigmatism izjemne lastnosti. Preko mikroskopsko majhnih kanalov do roženice priteka (preko 100 DK/t) kisik, ki je nujno potreben za zdrav vid. TopVue AIR for Astigmatism leče vsebujejo kar 45% vode njihovega volumna, kar omogoča pravilno hidracijo in vlažnost ves čas nošenja. Velika vsebnost vode pripomore pri pravilnem shranjevanju leč, saj odpravlja bakterijske okužbe in onemogoča ostale okužbe.

TopVue Air for Astigmatism torične leče so odlične za vse, ki željo kvalitetno, udobno in svežo lečko.

topvue-for-astigmatism-rob-lece.jpg

Lastnosti

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 3 leče
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče 2: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Vsebuje natrijev hialuronat: Da

Komentarji

Dodaj komentar

 • Suzana Randjelovic

  Hvala za odgovor in samo se eno vprasanje?To pakiranje ima 3 lece,jaz sem narocila dva pakiranje,6 lec i to imam za en mesec ali tri meseca?Ne vem kako to gre,nova sem v tomu.Hvala vam

 • info@moje-lece.si

  1 lečo lahko uporabljate do 30 dni, torej 3 leče so za 3 mesece.

 • Suzana

  Pozdravljeni,povejte mi,bi mogoce narocila kontaktnih lec dioptrije kot za ocala.Primer,za lece mi je dioptrija: L: PWR -3.00 CYL -1.25 AXIS 180 pa D: PWR -2.50. CYL 1.75 AXIS 020 ampak z to dioptrijo jaz ne vidim lepo a z ocala je super z dioptrijo L: -3.25 CYL -1.25 AXA 2 pa D : -2.75 CYL -2.00 AXA 25 Hvala za odgovor.LP

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, za izbiro leč in parametrov se posvetujte s svojim okulistom ali optometristom. Lep pozdrav

 • Aleksandra

  Potrebujem leče s cilindrom -0.25, pa jih ni na voljo v nobeni izberi. Jih lahko dobavite?

 • info@moje-lece.si

  Če imate nizek astigmatizem lahko uporabljate leče samo z dioptrijo. Najnižji cilinder za leče je –0,75. S svojim okulistom preverite katere leče so primerne za vaše oči.

 • Denis Vehovec Pondelak

  Je vredu če naročim te leče z BC 8,6 če mi na sedajšnih lečah piše 8,9 ?

 • info@moje-lece.si

  Prosimo vas, da se za izbiro leč posvetujete s svojim okulistom ali oftalmologom. Vse je odvisno od vašega očesa, če bo sprejelo lečo ali ne.

 • alenka

  Meni so izmerili os 155° , pa vidim da ta ni na voljo. Kaj mi predlagate?

 • info@moje-lece.si

  Preverite, če imate prave parametre. Za očala ali leče?

 • Primož

  Imam BC 8.4 te so 8.6 je to velika razlika oz se pozna pri nošenju, če jih zamenjam?

 • info@moje-lece.si

  To je majhna razlika in večino ne moti, seveda je pa to odvisno od vašega očesa in prej preverite s svojim okulistom, če so te leče primerne za vaše oči.

 • Sara

  Pozdravljeni. Zanima me, kako izberem os 0 stopinj. Moja dioptrija je - 1,25 - 1,75 x 0 stopinj. pustim v tem primeru zadnje okence prazno? Že vnaprej hvala za odgovor. Lep pozdrav.

 • info@moje-lece.si

  180 in O je isto.

 • Anja

  Pozdravljeni, ker me je leva leča po dveh letih začela pikati (kljub temu, da sem si že dvakrat vstavila novo), bi rada poskusila še s katerimi drugimi. Ali je možno naročiti samo eno lečo? Sama nisem našla. Lp

 • info@moje-lece.si

  1 kom lahko naročite tukaj.

 • Mojca

  Pozdravljeni,zanima me tudi koliko stane postnina in koliko casa rabi paket?

 • info@moje-lece.si

  V primeru nakupa blaga nad 50€ je poštnina brezplačna. V primeru nakupa pod 50€, stroški dostave znašajo 2,99€, razen pri plačilu po povzetju, ko stroški dostave pri GLS slovenija znašajo 3,49€ pri Pošti Slovenije pa 3,99€. Naročeno blago vam bo dostavila Pošta Slovenije ali GLS Slovenija. Če izberete osebni prevzem plačate pripravo paketa 0,70€ za naročila pod 50€. Dostava je v roku 1–2 delovnih dni.

 • Mojca

  pozdravljeni,zanima me kako si naročim leče oz. katere podatke utipkam,ce so moji podatki S-1.50,1.00 in C +0.50,-0,50 na drugem ocesu pa S-2,72,-2.75 in C+0.50,-0.50.In to je dioptrija za ocala...to velja?Hvala za odgovor.LP

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljena, prosimo vas da parametre preverite s svojim okulistom. Za leče in očala se parametri razlikujejo. Lahko nam pošljete tudi sliko svojega izvida na naš e-mail info@moje-lece.si in bomo preverili, če so vsi potrebni podatki na izvidu, da lahko naročite leče. Hvala in lep pozdrav

 • Lara

  dioptrija za očala je enaka lečam?

 • info@moje-lece.si

  Večinoma se razlikuje. Upoštevajte nasvet svojega okulista in preverite parametre z njim.

 • Maša

  Pozdravljeni, jaz imam izmerjen cilinder 2.75, ampak tukaj imate leče z največjim cilindrom 2.25. Zanima me pa če lahko uporabljam tudi te leče ali ne ?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljena, izberite leče, ki imajo možnost izbire cilindra –2,75. Te žal nimajo. Lep pozdrav

 • Peter

  Pozdravljeni, Jaz imam cilinder -1.5, to pomeni da te leče niso primerne za moje oko? LP

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni,

  proizvajalci leč ne proizvajajo cinlindrov –1.50, zato je potrebno izbrati cilinder –1,25.

  Lep pozdrav, Peter

 • Rok

  Za rotacijo: Leča ima zelo neopazno oznako ob robu. Ob prvih uporabah sem porabil kar precej časa da sem jo zaznal. Glede na opis se leča že sama pravilno obrne le traja nekoliko dlje. Oznako se obrne na dno očesa - ura 6. Za ukrivljenost: Pogledaš rob leče. Če je lepo zaokrožen je ok. Če ga vleče navzven je potrebno center leče potisnit skozi.

 • info@moje-lece.si

  Hvala =)

 • Sandi

  Pozdravljeni, težko se znajdem, ko jemljem lečo kako je prav obrnjena, B&L leče imajo napis, pri teh lečah ne najdem ničesar. Kako naj si pomagam?

 • info@moje-lece.si

  Če ne veste, kako je leča pravilno obrnjena, jo dajte nazaj v posodico v tekočino, se vedno sama od sebe na pravilno stran obrne. Upam, da vam bo v pomoč.

 • Boštjan

  Zdravo, zelo se zanimam za te leče, vendar ne vem ali mi bodo ustrezale. Imate morda kakšne testne leče v primeru da mi ne ustrezajo da ne zavržem cele škatlice? Hvala, Boštjan

 • info@moje-lece.si

  Testnih leč žal nimamo. Lahko pa naročite po eno lečo, ki jo najdete na naslednji povezavi: TopVue Air for Astigmatism

  Omenjene leče so tudi najbolj prodajane mesečne leče za astigmatizem.

 • Adrijana

  Pozdravljeni, sama imam leče Air Optix, mesečne (astigmatizem), vendar mi zelo sušijo oči. Bi bila boljša izbira leč Top Vue Air for Astigmatizem? Desno oko: pwr:-3,50 cyl:-1,75 ax:180 bc:8,7 dia:14,5; levo oko: pwr:-3,25 cyl:-1,25 ax:180 bc:8,7 dia:14,5.

 • info@moje-lece.si

  Na žalost vam ne smemo svetovati ničesar glede leč. Saj nekomu ustrezajo ene leče, nekomu drugemu pa čisto druge. Lahko poizkusite z omenjenimi lečami, ki so tudi najbolj prodajane torične leče.

 • Nejc

  Zdravo.Trenutno nosim leče, mesečne(astigmatizem). Pri okolistu so kar precej dražje kot tukaj. Zanima me, če jih glede na spodnje podatke lahko naročim tukaj in da mi pomagate pri izbiri... Podatki: DESNA= pwr:-1,25 bc:8,7 dia:14,5 cyl: -1,75 ax:010 LEVA= pwr:0,00 bc:8,7 dia:14,5 cyl:-2,25 ax:170 Trenutno imam leče CooperVision options premier toric-to piše na škatli.

 • info@moje-lece.si

  Identične leče pod drugačnim imenom najdete tukaj: Biofinity Toric (3 leče). Torej Biofinity Toric = Options Premier Toric.

 • SABINA

  Spoštovani! trenutno uporabljam očala, odločila pa sem se za uporabo leč. bila sem na pregledu pri okulistu in podatki so sledeči: D oko:+2,00, cyl -0,75, axa 20, L oko: + 3,00, cyl -0,75, axa 150. zanima me, če lahko s temi podatki naročim leče pri Vas in katere mi priporočate? hvala za ogovor! lp, Sabina

 • info@moje-lece.si

  Potrebujete leče za astigmatizem. Najdete jih na tej povezavi: https://www.moje-lece.si/…ne-lece.html. Na žalost vam glede leč ne smemo svetovati ničesar, saj enemu ustrezajo ene leče, nekateremu drugemu pa povsem druge.

 • Iztok Kočevar

  Dober dan. Kaj je bolje da zberem če imam cyl -100 ? ...tu je pa samo 0.75 in 1.25?

 • info@moje-lece.si

  Najbolje, da se o tem posvetujete z vašim okulistom.

 • Tomaž

  Zdravo, Mene zanima kje razberem kolikčno "Os" imam ? Na izvidu mi piše: VOD: 0.6 parc.s.c., 1.0 c.c. VOS: 0.3 parc.s.c., 1.0 c.c. ER desno: -1.75 - 1.75/100 ER levo: -1.5 -0.75/58 Prejme Rp za očala za daljavo: desno -1 -075/100, levo -1 -0.25/60

 • info@moje-lece.si

  Vaša os za desno oko je 100, za levo oko pa 60.

 • Maja Drobnič

  Kaj pomeni oznaka PWR -0.50/LC x 105? BC imam MED, kakšna pa je oznaka za os, saj na trenutnih lečah nimam oznake axis?

 • Sandi Potočnik

  D -1,5 cyl -0,75; L -1.0 cyl -0,5. Ali za L uporabim cyl 0 ali 0,75, ker je najmanj 0,75? Hvala! LP!

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Ko je cilinder manjši kot –0,75 ga ne upoštevamo. Vzamemo leče brez cilindra, saj imajo le te že v osnovi nekaj cilindra.

 • Špela Krznarič

  Živjo. Zanima me kako lahko izberem os leč pri cilindru, če imam dioptrijo: -3,0; 0,75/35

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Svetujemo vam, da se obrnete na vašega očesnega specialista.

 • Uroš

  Mene pa zanimajo te lečke. Imam -1 dioptrije in -0.5 cyl se to zaokroži na 0,75 ker 0,50 ni. in pa kaj je os ( axa? .. če je kako se zaokroži če je 85) Hvala za odgovore

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, ker je cilinder –0,50 majhen in pri lečkah ne obstaja se v tem primeru nosijo navadne leče in ne za astigmatizem.

 • Peter Kazic

  Skoz sem se boril z nošenjem kontaktnih leč, ker imam izjemno suhe oči, tako da sem vsakič uporabljal leče samo po par ur na dan, najpogostejše pri športu. TopVue Air for Astigmatism so fantastične. Lahko jih nosim veliko dlje, včasih jih imam ves dan v očesu brez da bi se mi oči izsušile. So celo tok udobne, da komaj čakam, da jih vstavim pred športanjem, ker me nič ne ovirajo :)

 • Sara

  Hvala za odgovor. Lp

 • Sara

  Pozdravljeni, mene pa zanima katere lece izbrat za cilinder -0.50, katri pri narocilu je le izbira od -0.75 naprej? Dioptrijo imam pa na obeh ocesih -0,75., axe 90... Hvala in lp

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Cilinder –0,50 ne obstaja, to pomeni da je tako majhen da ne potrebujete leče za astigmatizem.

 • Maja

  Sedaj uporabljamo leče Open 30 Toric.. (z cilindrom) levo oko -4.25 -1.00 desno oko -4.75 -0.50 Katere leče naj naročim pri vas....

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Svetujemo vam da obiščete vašega očesnega specialista.

 • Tatjana Violeta Kamnar

  Hojla, ali je dioptrija za te leče kaj drugačna od dioptrije izmerjene za očala?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Dioptrija je lahko drugačna, zato vam svetujemo da se posvetujete z vašim očesnim specialistom.

 • Sandra

  OK, PRIZNAM!! S prejšnjim komentarjem sem temle lečkam naredila veliko krivico. Po pogovoru z ekipo Moje leče sem še enkrat poskusila z lečami in jim pustila malo več časa, da se izkažejo :) In so se!! po cca 15 minutah se je vid popravil in tudi lečk ne čutim več... Iskreno se opravičujem za prejšnji komentar!! Kajti te lečke so NAJBOLŠE kar sem jih do sedaj preizkusila! In hvala ekipi za nasvete!

 • Mark

  Zanimivo meni so te leče res najboljše prej sem pa nosil soflens toric.

 • Sandra

  Pozdravljeni. Kaj se zgodi, če mi leče ne ustrezajo? Jih je možno vrniti? Danes sem dobila in sprobala in moram reči, da nikakor nisem zadovoljna. Na spodnji veki jih zelo čutim - kot, da bi bile na spodnjem delu debelejše. Poleg tega z njimi vse vidim dvojno. Z njimi vidim slabše kot brez očal.

 • denis

  Lp, ali obstajajo poltrde leče TopVue Air for Astigmatism. in ali so tudi manjše velikosti na raspolago, hvala

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Obstajajo samo mehke kontaktne leče Topvue Air.

 • Rok

  Kaj pa 7.25????

 • info@moje-lece.si

  POzdravljeni, Pri višjih dioptrija je dioptrija na –0,50.

 • Polona

  Pozdravljeni! Do sedaj sem uporabljala Air optix. Vidim pa da sta premer in krivulja drugačna. So to velike razlike ali se to sploh ne opazi? Poskusila bi, vendar je kar malo težko nekaj na slepo kupit. Če vprašam svojega okulista bo tako propagiral tiste leče ki jih prodaja najbližja optika. In si s tem ne morem kaj veliko pomagati.

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni,Bazna krivina in premer leče pri mehkih lečah nista več zelo pomembna podatka, saj so leče mehke in fleksibilne, tako da je razlika tako majhna da se ne opazi.

 • Sabina

  Zanima me zakaj nimate cilindrov z + ?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Cilinder pri lečah v plusu se praračuna in je vedno -. Svetujemo vam da se obrnete na vašega okulista.

 • Blanka Erman

  Pozdravljeni, zanima me, ali bodo kdaj na voljo tudi dnevne leče TopVue Air for astigmatism ?

 • Gregor Šturm

  Ali bodo v prihodnosti na voljo tudi 14 dnevne leče topvue air?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Zaenkrat so samo mesečne, vendar priporočamo da spremljate naši ponudbo.

 • Gregor Šturm

  Ali bodo mesecne leče topvue air tudi na voljo v prihodnosti?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Leče bodo na voljo tudi v prihodnosti.

 • Urša

  Ali je možno dobiti te lečke pakirane samo po eno za stestirat?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, žal posameznih leč ne prodajamo.

 • joze k.

  meni so super. priporočam z uporabo tekočine laim-care. od sedaj naprej sem vaša redna stranka ;) lp

 • štefan

  meni so odlične jih nečutim nič, tako da jih priporočam

 • sonja55

  končno nekaj novega pri cilindičnih lečkah :)

TopVue Air for Astigmatism (3 leče)

TopVue Air for Astigmatism (3 leče)

TopVue Air for Astigmatism (3 leče)

17.90 €

Zaloga > 1000 kos