TopVue Blue Blocker (180 leč)

73.49 €
100% priporoča
Brezplačna dostava
Zaloga
Pošljemo ponedeljek 15.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
73.49 €
Brezplačna dostava
Brezplačno darilo v vrednosti do 11.89 € za naročila nad 55.00 €

NOVO v Sloveniji – TopVue Blue Blocker

Prve kontaktne leče z zaščito proti modri svetlobi

TopVue Blue Blocker so izjemno kvalitetne dnevne leče, ki imajo kar 55% vsebnost vode. Ko temu dodamo še najnovejšo tehnologijo Aqua Safety Shield Layers (ASSL), za rezultat dobimo ene izmed najbolj udobnih leč na trgu, ki vam zagotavljajo udobno nošenje čez cel dan.
Glavna lastnost, ki leče TopVue Blue Blocker deli od ostalih je nedvomno njihova sposobnost filtriranja modre svetlobe, ki prihaja iz različnih elektronskih naprav. Prekomerna uporaba računalnikov, tablic, pametnih telefonov in ostalih naprav je v današnjem svetu vse večji problem. Simptomi prekomerne izpostavljenosti modri svetlobi so zelo široki, vse od glavobolov pa do rdečih in suhih oči, prizadenejo pa izjemno velik del populacije.

TopVue Blue Blocker leče

Vaše oči še nikoli niso bile tako zaščitene

Zahvaljujoč filtru proti modri svetlobi, vam dnevne leče TopVue Blue Blocker omogočajo dvojno zaščito oči, kar vam trenutno ne nudijo nobene druge leče. Čeprav modra svetloba v osnovi spada v naravni svetlobni spekter, je glavni problem v tem, da v današnjem svetu svoje oči preveč izpostavljamo modri svetlobi. To je posledica prekomernega gledanja v najrazličnejše elektronske zaslone. Delo na računalniku, gledanje televizije ter uporaba mobilnih naprav in tablic namreč negativno vpliva na zdravje naših oči in lahko povzroči glavobole, poslabša kvaliteto našega spanca ter povzroči pojav suhih in rdečih oči, v ekstremnih razmerah pa lahko vpliva tudi na hujše težave z vidom.
Leče TopVue Blue Blocker absorbirajo kar 16% modre svetlobe z valovno dolžino 400 - 450 nm.

Poleg zaščite proti modri svetlobi pa imajo TopVue Blue Blocker leče vgrajen tudi UV filter, ki naše oči ščiti pred škodljivimi UVA in UVB žarki. Imejte v mislih, da leče z UV filtrom ne nudijo popolne zaščite pred UV žarki, saj ne pokrivajo celotnega očesa, zato je priporočljiva tudi uporaba sončnih očal.

Lastnosti - TopVue Blue Blocker (180 leč)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 180 leč
Čas nošenja: 1 dan
Prepustnost kisika: 20 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 55%
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Material leče: Methafilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
Ime izdelka: TopVue Blue Blocker
UV filter: Da
Blue Blocker: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (2)

Imate kakšno vprašanje?
Zarjana Simić Osokina

Pozdravljeni Uporabljam enodnevne kontaktne lece topvue blue blocker in me zanima ce jih imam v ocesih priblizno 4ure ali jih lahko dam potem vmes v tem dnevu za priblizno 3 ure ven in jih shranim v skatlico s tekocino za lece in potem nazaj v oci se za priblizno 6-7 ur in potem vrzem v smeti. Hvala za odgovor in vaso prijaznost

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, enkrat ko vzamete dnevno lečko ven iz očesa, jo je potrebno zavržti. Niso primerne za shranjevanje v tekočini in ponovno uporabo. Lp

Melita Koprivnik Mikolič

Ali imate tudi mesečne leče proti modri svetlobi? In ali je možno dobiti tudi leče s cilindrovm, ki imajo zaščito proti modri svetlobi?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, nimamo mesečne leče z blueblockerjem, prav tako jih tudi s cilindri žal ni možno dobiti. Hvala za razumevanje.