Crulle

TopVue Blue Blocker (30 leč)

18.49 €
100%
Zaloga

TopVue Blue Blocker so dnevne leče, ki so idealna izbira za vse tiste, ki veliko časa preživite pred zasloni (računalnik, telefon, televizija, tablice,..). Leče TopVue Blue Blocker vsebujejo blue blocker filter, ki vaše oči ščiti pred škodljivo modro svetlobo in tako zmanjšuje utrujenost oči. V paketu dobite 30 leč.


Pri nakupu: TopVue Blue Blocker (90 leč) - 40,49 € (prihranite 14,98 €)
Pošljemo petek 14.8.
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
18.49 €

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?

NOVO v Sloveniji – TopVue Blue Blocker

Prve kontaktne leče z zaščito proti modri svetlobi

TopVue Blue Blocker so izjemno kvalitetne dnevne leče, ki imajo kar 55% vsebnost vode. Ko temu dodamo še najnovejšo tehnologijo Aqua Safety Shield Layers (ASSL), za rezultat dobimo ene izmed najbolj udobnih leč na trgu, ki vam zagotavljajo udobno nošenje čez cel dan.
Glavna lastnost, ki leče TopVue Blue Blocker deli od ostalih je nedvomno njihova sposobnost filtriranja modre svetlobe, ki prihaja iz različnih elektronskih naprav. Prekomerna uporaba računalnikov, tablic, pametnih telefonov in ostalih naprav je v današnjem svetu vse večji problem. Simptomi prekomerne izpostavljenosti modri svetlobi so zelo široki, vse od glavobolov pa do rdečih in suhih oči, prizadenejo pa izjemno velik del populacije.

TopVue Blue Blocker leče

Vaše oči še nikoli niso bile tako zaščitene

Zahvaljujoč filtru proti modri svetlobi, vam dnevne leče TopVue Blue Blocker omogočajo dvojno zaščito oči, kar vam trenutno ne nudijo nobene druge leče. Čeprav modra svetloba v osnovi spada v naravni svetlobni spekter, je glavni problem v tem, da v današnjem svetu svoje oči preveč izpostavljamo modri svetlobi. To je posledica prekomernega gledanja v najrazličnejše elektronske zaslone. Delo na računalniku, gledanje televizije ter uporaba mobilnih naprav in tablic namreč negativno vpliva na zdravje naših oči in lahko povzroči glavobole, poslabša kvaliteto našega spanca ter povzroči pojav suhih in rdečih oči, v ekstremnih razmerah pa lahko vpliva tudi na hujše težave z vidom.
Leče TopVue Blue Blocker absorbirajo kar 16% modre svetlobe z valovno dolžino 380 – 500 nm.

Poleg zaščite proti modri svetlobi pa imajo TopVue Blue Blocker leče vgrajen tudi UV filter, ki naše oči ščiti pred škodljivimi UVA in UVB žarki. Imejte v mislih, da leče z UV filtrom ne nudijo popolne zaščite pred UV žarki, saj ne pokrivajo celotnega očesa, zato je priporočljiva tudi uporaba sončnih očal.

Lastnosti
Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Prepustnost kisika: 20 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 55%
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Material leče 2: Methafilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
Ime izdelka: TopVue Blue Blocker
UV filter: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS