TopVue Daily (30 leč)

12.99 €
100% priporoča
Zaloga

TopVue Daily so mehke dnevne kontaktne leče.


Pri nakupu: TopVue Daily (90 leč) - 32,39 € (prihranite 6,58 €)
Pri nakupu: TopVue Daily (180 leč) - 60 € (prihranite 17,94 €)


Pošljemo petek 1.3. izberite parametre
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
12.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 13.98 € za naročila nad 55.00 €

Paketi ugodnosti

Kontaktne leče TopVue Daily

TopVue Daily so mehke dnevne kontaktne leče, proizvajalca Pegavision. TopVue Daily Pegavision so obogatile trg enodnevnih kontaktnih leč z Natrijevim hialuronatom (hialuronska k.), drsnimi snovmi, ki so prisotne tudi v človeškem telesu. TopVue Daily so namenjene enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja, saj jih po uporabi preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno uporabo ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.), vse več ljudi pa jih uporablja vsakodnevno.

Tehnologija Aquamax

TopVue so ene izmed redkih leč z UV-filtrom in zaščito pred škodljivimi UVA in UVB žarki.

Tehnologija Aquamax omogoča TopVue Pegavision lečam boljše mehanske lastnosti in večjo udobnost nošenja.

TopVue Daily

Popolno oblikovani robovi

Popolno oblikovani robovi kontaktnih leč TopVue Pegavision jim dajejo veliko konkurenčno prednost. Zaradi njih je mežikanje bolj »gladko«, s tem pa se posledično manjša tudi verjetnost za vnetje vek (PALPEBRAE).

Pegavision kontaktne leče se lahko ponašajo z zelo stabilno optično korekcijo, ki jo dosežejo z enakomerno močjo refrakcije celotne optične cone. Leče so tako primerne v vseh svetlobnih pogojih, še posebej so se izkazale kot zelo dobre pri vožnji ponoči.
OPOZORILO: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, ker očesa in njegove okolice ne pokrijejo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Lastnosti - TopVue Daily (30 leč)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 26 Dk/t
Vsebina vode: 58%
Material leče: Etafilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +4.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
Ime izdelka: TopVue Daily
UV filter: Da
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (26)

Imate kakšno vprašanje?
Ela

ali je potrebno iti na pregled oci pred prvim nakupom lec tudi ce poznam svojo dioptrijo? namrec kupiti si hocem te lece pa nisem prepricana

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, če imate parametre za kontaktne leče in če od pregleda ni minilo več kot 1 leto, pregled ni potrebno opraviti. V nasprotnem primeru pa vsekakor svetujemo, da naredite pregled.

Kristijan

Pozdravljeni! Ali lahko uporabljam leče ponoči oz. Ali pa da jih dam zvečer notr pa jih čez noč uporabljam? (kakšen festival , zabava itd...). Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Lahko jih uporabljate tudi ponoči.

Ondraž

Leče uporabljam le za smučanje, košarko in za sončne dneve. Imam -1.25 dipotrijo. So te primerne za šport? Če niso me zanima katere potem so. Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Za šport so priporočljive dnevne leče. Tako da lahko uporabljate omenjene leče pri športnih aktivnostih.

Bojan SLAPŠAK

Do sedaj sem uporabljal 14 dnevne leče Acuvue Oasys, ker pa jih potrebjem samo pri vožnji z motorjem pa sem se odločil za dnevne leče.... Z njim sem izredno zadovoljen tudi po celodnevni vožnji jih ne občutim, da jih imam nameščene, po uporabi pa jih enostavno vržem stran...Meni izredno ugajajo in zaradi tega si naročil nov komplet, da jih imam "na zalogi" :)

Urša

Pozdravljeni! Do sedaj sem nosila kontaktne leče s premerom 14.0 oz.14.1, te pa imajo premer 14.2. Bi me to zelo motilo pri nošenju? Hvala za odgovor:)

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,

Pri mehkih lečah je pri premeru leče tako majhna razlika, da je ne boste opazili.

Tine

Pozdravljeni, vidim, da so te leče na voljo samo z bazno krivino 8.5. Ali jih lahko nosim, čeprav je moja izmerjena bazna krivina 8.4? Zaenkrat sicer uporabljam 2-tedenske Acuvue Oasys. Hvala za odgovor in lp.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Razlika ki jo navajate je zelo majhna in pri mehkih kontaktnih lečah skoraj neopazna.

Miha

Nekaj mesecev nazaj sem menjal 1-day acuvue TrueEye za Topvue daily s katerimi sem res zadovoljen. Zelo udobne in nikoli suhe. Priporočam! Lp, Miha

Silvija

Imam naslednjo dioptrijo: Desno oko: -3.5, cilinder: -0.75, os: 15 Levo oko -2.5, cilinder -1.75, os: 170 A mislite da bi bile Top Vue Daily leče vredu al raje kupim lece za antistigmatizem? Kaj priporočate?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Iz napisanega imate cilinder in potrebujete tudi takšne leče s cilindri. V kolikor pa ste v kakršnih koli dvomih pa vam svetujemo da se obrnete na vašega očesnega specialista.

Janko

Super lečke. Nosim jih pri teku in jih moram res pohvalit.

Mina

Pozdravljeni. Do sedaj sem nosila mesečne leče. Poskusila bi z dnevnimi, ampak me je zmotila bazna krivina. Pri meni je 8.9. A bodo te leče še vedno ok čeprav imajo 8.5?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam da se posvetujete z vašim očesnim specialistom.

robi

Pozdravljeni do sedaj sem imel DNEVNE leče ACUVUE TRUEYE ali jih lahko zamenjam s TopVue Daily. lep pozdrav

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Odločitev je vaša vendar vam svetujemo da se prej posvetujete. Uporabniki TopVue Daily so z njimi zadovoljni.

karmen

do sedaj sem imela samo probne leče. 14 dnevne silikonske zelo mehke. več nevem povedati ker so mi jih vstavili pri okulistu. zraven sem dobila tekočino pure moist. te so mi zelo ugajale. 10 dni je bilo vredu potem pa se je pojavil pekoč občutek in kot da bi se mi izsušile oči, meglil se mi je vid. leče sem prenehala nositi. zdaj pa me zanima, če lahko nosim te vaše enodnevne. želela sem jih tudi naročiti a se mi je zataknilo pri vnosu podatkov. no dioptrijo imam 2,5 na obe očesi. cilindra nimam. nevem pa koliko moram vnesti B.C. in premer. prosim za pomoč in lep pozdrav

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Lahko poskusite z enodnevnimi lečami. Bazna krivina in premer leče pa je standarden.

Rok 2

Živjo. So za te vrste leč možni tudi cilindri? Jaz imam -1,25 in -1

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, te leče ne obstajajo s cilindri.

Ema

Pozdravljeni! Zanima me če lahko nosim te leče čeprav imam premer 4.1 in krivuljo 8.6? Ali bo kakšna razlika? Hvala! .

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Ker so leče mehke in fleksibilne je razlika v bazni krivini in premeru manjša, oziroma je velika možnoost, da je ne boste opazili.

Sašo

Zdravo! Kot športnik imam raje dnevne leče. Prej sem uporabljal Airoptix, s katerimi nisem bil čist zadovoljen. Topvue mi dajo vse kar potrebujem. Odlične so!

Miha Zupančič

Rok: predno jih vstaviš in ko jih imaš na dlani počakaj 10 sekund, mogoče celo malo nežno pihaj v lečo. Če leča ni čisto mokra, se lepše vstavi v oko. lp m

Jakob

K nakupu leč me je najprej spodbudila nizka cena. Še vedno ne morem verjeti, da so lečke ob enem tako poceni in dobre. Z eno besedo: ODLIČNE!

Rok

Leče so udobne, ampak imam pa težave pri vstavljanju. Od Johnsona jih vstavim v par sekundah, tele se pa z muko primejo na oči. Imate kakšen nasvet?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, ker so leče izredno tanke, je lahko manjši problem pri vstavljanju. Leče vstavljajte počasi in previdno.

ivan1961

Pozdravljena. Tudi meni so te leče najboljše, tudi meni so se pri drugih lečah kdaj pa kdaj nastali krogci- noben optik mi ni vrjel, pri teh je vse brez problema, jaz jih lahko nosim cel dan,..., zgleda da je to kokr kako kdo sprejema leče...

Anonymous

Končno leče, pri katerih mi med nošenjem veke ne postanejo "bolj debele". Vendar pa me po pribl. 4 urah nošenja začnejo peči oči. Pa tudi ko dam leče notri, me prvih 5 minut zelo pečejo oči. Kar nosim leče (najprej sem nosila leče drugih proizvajalcev, ampak je pri teh isto) zjutraj ko se zbudim pogosto komaj odprem oči, ki me potem še nekaj minut pečejo (tudi če že več dni nisem nosila leč). Pri lečah ostalih proizvajalcev se mi je včasih na zrklu začel delati "krogec" (odtis roba leče), pri teh se mi to še ni zgodilo. Leče nosim maksimalno 3x na teden (ponavadi še manj), ko pridem domov jih takoj vzamem ven. Ampak bi pa z veseljem nosila leče VSAK dan in CEL dan, ker nimam preveč rada očal!

David

Odlične leče, primerne tudi za zelo občutljive in suhe oči.

Anonymous

Nosim dnevne leče poleti za šport in plavanje in Topvue so super. Lahko plavam z njimi brez draženja oči, kar pa nemorem reči za prejšnje dnevne leče. Cena pa je tudi dobra v primerjavi z drugimi dnevnimi lečami

Anonymous

Poskusila z manjšim paketom (proba) sedaj pa redna uporabnica teh leč...nobenih problemov pri nošenju skozi cel dan

matej

Dnevne leče nosim večinoma v poletnih mesecih, ker so bolj priročne. Z TopVue sem bil večkrat v bazenu, morju, uporabljam jih za poletne športne aktivnosti... Letos sem jih spet kupil!

ivana

živjo, mene pa zanima če lahko uporabljam mesečne in dnevne leče? V večini dni v tednu mi prav pridejo mesečne, kakšen vikend pa bi rajš mela dnevne, ker jih enostavno uzames s sabo in ne potrebuješ tekočine in škatlice? ivana

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni. Seveda lahko uporabljate oboje leče. V primerih ko težje s seboj vzamete tekočino in pripomočke, vzamete dnevne in jih enostavno po uporabi zavrzite.

Marta

Super lečke. Udobne in res ugodne. Naslednjič jih definitivno kupim 90 :)