TopVue Monthly (6 leč)

13.49 €
96% priporoča
Zaloga

TopVue Monthly so mehke mesečne kontaktne leče.

Pošljemo četrtek 18.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Izberi popolno kombinacijo 9.80 € 7.80 €
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
13.49 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 11.89 € za naročila nad 55.00 €

Paketi ugodnosti

Kontaktne leče TopVue Monthly

TopVue Monthly so mehke mesečne kontaktne leče, proizvajalca Pegavision. Te izjemne leče so obogatile trg mesečnih kontaktnih leč z natrijevim hialuronat drsnimi snovmi. TopVue Monthly zagotavljajo izjemno vlago in maksimalno udobje skozi ves dan. Zaradi enostavnejše uporabe so leče tonirane, a to ne bo spremenilo barve vaših oči. Odtenek je zasnovan zaradi lažjega iskanja kontaktnih leč v raztopini.

Tehnologija Aquamax mesečne-leče

TopVue so ene izmed redkih leč z UV-filtrom in zaščito pred škodljivimi UVA in UVB žarki.

Tehnologija Aquamax omogoča TopVue Pegavision lečam boljše mehanske lastnosti in večjo udobnost nošenja.mesečne leče

Popolno oblikovani robovi

Popolno oblikovani robovi kontaktnih leč TopVue Pegavision jim dajejo veliko konkurenčno prednost. Zaradi njih je mežikanje bolj »gladko«, s tem pa se posledično manjša tudiverjetnost za vnetje vek (PALPEBRAE).

Pegavision kontaktne leče se lahko ponašajo z zelo stabilno optično korekcijo, ki jo dosežejo z enakomerno močjo refrakcije celotne optične cone. Leče so tako primerne v vseh svetlobnih pogojih, še posebej so se izkazale kot zelo dobre pri vožnji ponoči.OPOZORILO: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, ker očesa in njegove okolice ne pokrijejo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

mesečne leče

Lastnosti - TopVue Monthly (6 leč)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.00
Velikost pakiranja: 6 leč
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 26 Dk/t
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 38%
Dioptrija: od -12.00 do +4.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
Material leče: Polymacon
Ime izdelka: TopVue Monthly
UV filter: Da
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (12)

Imate kakšno vprašanje?
uporabnik

Pozdravljeni, do sedaj sem uporabljala leče Topvue, s katerimi sem zelo zadovoljna, sedaj pa bi želela preiskusiti Topvue Plus. Glede na to, da imajo leče Topvue plus večji premer od leč Topvue, me zanima, če so leče sploh primerne zame? Kako je z obarvanostjo leč? Ali so leče Topvue plus bolj obarvane kot Topvue? Hvala za odgovor.

Odgovori info@moje-lece.si
Svetujemo vam, da za začetek naročite po 1kom in testirate. Niso vse leče primerne za vsako oko.
uporabnica.leč

Pozdravljeni! Mene pa zanima kakšna je razlika med temi lečami in lečami TopVue Air? Kaj priporočate? Hvala za odgovor! :)

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Razlika je v materialu leč, Topvue Monthly so starejša generacija leč. Žal vam ne smemo ničesar priporočati. Za izbiro leč vedno upoštevajte nasvetu okulista. Lep pozdrav

ico

Mene pa zanima sledeče: včasih sem nosil Biofinity, ki so dia 14.00 in bc 8.6. Ampak, tiste so imele Dk/t 160, topvue pa 26. A je morda bolje poiskusiti s TopVue Air, ki imajo prepustnost Dk/t 100 (so pa dia 14.2, kar mi je manj simpatično). Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, propustnost kisika in ostale karakteristike leče je odvisno od posameznikov. Vsaka leča je iz drugačnega materiala in se lahko drugače obnaša pri uporabnikih. Dia pa je premer leče, vendar je pri mehkih lečah razlika tako majhna, da se ne opazi med samo nošnjo.

Mojca Hvalič

Ali je pomembna krivulja, jaz imam namreč 8.4, te leče pa imajo možnost samo 8.6.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,Sve­tujemo vam da se o tem posvetujete s svojim očesnim specialistom. Lep pozdrav

Jasmina

Pozdravljeni! Na te leče res nimam pripomb. Moram pohvaliti vašo ekipo, saj ste res zelo prijazni in kar je najvažneje hitri.

ppeter

Meni pašejo te leče, me ne motijo, slika jasna, morda jih le malo težje spravim v oko drugače pa same pohvale

Maja

Pozdravljeni! Že več let uporabljam 14 - dnevne leče Acuvue Advance od proizvajalca Johnson&Johnson. Zanima me, ali je velika razlika v primerjavi z mesečnimi lečami TopVue Monthly, kar se tiče udobja in uporabe? Pozdrav!

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, leče se ne morejo primerjati, ker je že material popolnoma drugačen. Kar se tiče udobja je pa vsaka leča in vsak uporabnik zgodba zase. Uporabniki so z lečami zadovoljni. Za izbiro leč vedno upoštevajte nasvet okulista ali oftalmologa. Lep pozdrav

VIdA

Namesto Surevue sem se odločila za Topvue monthly. Na začetku sem bila malo skeptična, ker so drugačne krivulje, vendar ne opazim nobene razlike. Leče so zelo dobre, bi rekla da so še celo boljše. Nosim jih že več mesecev in lahko samo priporočam.

Mateja

Pozdravljeni, zanime me, ali lahko te leče kombiniram s tekočino Correct Lens solution? Hvala.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, večina tekočin iz naše spletne trgovine so namenjene mehkim kontaktnim lečam. Tekočine, ki ste jo navedli ne poznamo, vendar lahko na navodilih preberete katerim lečam je namenjena. Lep pozdrav

Mitja

Pozdravljeni, odlocam se za nakup teh lec in tekocine Gelone. Zanima pa me, ce lahko za te lece uporabim Zeiss-ovo tekocino za mehke lece? (imam namrec se celo plastenko). Hvala in lep pozdrav

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, leče lahko uporabite s tekočino Zeiss. Lep pozdrav

David

Pozdravljeni, prej sem nosil kontaktne leče Soflens 59 od Lomba, zdej sem sprobal te. ja meni so te top ful bolše- kako je možno, da je taka razlika. Edino mal bol morm paziti, ko jih vstavljam v oko, saj so malo mehkejše.... Fajn bodite. Lep pozdrav

Tamara

Najboljše leče! Naročam in uporabljam jih že 2 leti in nikoli me niso razočarale. Pred tem nikakor nisem našla pravih leč zase, s temi lečami pa se je to spremenilo. Priporočam vsem :)) Vse pohvale tudi spletni trgovini, super ste: hitri, ugodni in zelo prijazni :)))