20% popust na
					tekočine Gelone in Laim-Care
-30% na sončna
					očala Carrera

TopVue One+ (30 leč)

17.99 €
100%
Zaloga
Product detail: Show parameters
Primarni atributi

torek 21.1.

čistilo
blank
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
17.99 €

TopVue One+ dnevne kontaktne leče

Leče TopVue One+ so izdelane iz silikon-hidrogelnega materiala Unifilcon B in so namenjene za enodnevno uporabo. Tako kot je za znamko TopVue že znano, se tudi leče TopVue One+ ponašajo z izjemno širokim razponom dioptrije v plus (+) in minus (-), kar jim omogoča, da učinkovito odpravljajo simptome kratkovidnosti in daljnovidnosti.

Leče TopVue One+ se obenem lahko pohvalijo s 53% vsebnostjo vode in z izjemno visoko prepustnostjo kisika. Visoka prepustnost kisika in velika vsebnost sta značilnost kontaktnih leč vrhunske kvalitete, kamor leče TopVue One+ nedvomno spadajo. Zaradi svojih izjemnih lastnosti so leče TopVue One+ popolna izbira za vse tiste, ki imajo zahteven ali aktiven življenjski slog.

TopVue One+

Natrijev hialuronat

Po koncu proizvodnje se leče TopVue One+ pakirajo v škatlice, ki vsebujejo raztopino, obogateno z natrijevim hialuronatom. Ta snov je naravno prisotna v našem telesu, zato je najbolj primerna za uporabo pri kontaktnih lečah. Natrijev hialuronat je med drugim tudi zelo učinkovito mazilo, kar lečam zagotavlja, da bodo brez težav ohranjale svežino skozi celoten dan.

Izjemne optične lastnosti

Leče TopVue One+ imajo asferično obliko. To pomeni, da se bodo našemu očesu idealno prilegale in nam posledično zagotovile jasen in oster vid v celotnem vidnem polju. Zahvaljujoč svoji obliki bodo leče TopVue One+ poskrbele tudi za to, da se bodo solze bolj naravno razširile po našem očesu. Pri uporabi leč, ki nimajo asferične oblike velikokrat pride do popačenja ob robu, pri lečah TopVue One+ pa vas za to ne bo potrebno skrbeti. Zaradi vseh naštetih prednosti so te leče idealna izbira za vse, ki veliko časa preživite pred računalnikom ali v avtomobilu.

TopVue One+

Enostavne za uporabo in za zdravje idealne leče

Dnevne kontaktne leče TopVue One+ so brez dvoma ene izmed najbolj zdravih kontaktnih leč na trgu. Ker spadajo med dnevne leče za njihovo shranjevanje ne potrebujete nikakršnih tekočin ali škatlic, temveč leče na koncu dneva preprosto vržete stran in naslednji dan začnete z novim parom. To nam omogoča, da vsak dan uporabljamo optimalno sveže in čiste leče.

Leče TopVue One+ so na voljo tudi v paketih naslednjih velikosti:
5 leč
90 leč

Lastnosti

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 53%
Prepustnost kisika: 68 Dk/t
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Material leče 2: Unifilcon B
Vsebuje natrijev hialuronat: Da

Komentarji (6)

Imate kakšno vprašanje?

Dnevne leče za astigmatizem

Sergej

Pozdravljeni, leče so top! Imam pa eno oko s cilindrom, bodo dnevne leče TopVue+ za astigmatizem tudi na voljo?

Odgovori

info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije. Pričakujemo tudi torične v kratkem. Prosimo vas, da spremljate našo ponudbo.

Leče

Sonja Hliš

Ali obstajajo leče za blizu in daleč? Hvala za odgovor.

Odgovori

info@moje-lece.si

Imamo v ponudbi tudi multifokalne leče.

Komentarji

Rebeka

Pozdravljeni, zanima me kdaj priporočate pri lečah UV filter? Torej zakaj nekatere leče imajo UV filter in nekatere ne in kaj to pomeni zame in moje oči, torej kratkotrajno (tu in tam) in dolgotrajno (vsak dan) uporabo? V naprej se zahvaljujem za odgovor

Odgovori

info@moje-lece.si

Priporočamo kot dodatno zaščito skupaj s sončnimi očali. Leče s tako zaščito bodo zmanjšale vdor UV žarkov v oko. Kontaktne leče z UV zaščito bodo prav tako zmanjšale vpliv sevanja, ki pride s strani sončnih očal (dela, ki ga sončna očala ne pokrijejo).Opo­zorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, ker ne pokrivajo očesa in njegove okolice v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Komentarji

Mateja Tiselj

Odlične leče. Poskusila sem jih že nekaj in moram reči, da so mi po enomesečni uporabi te ene izmed boljših. Vsekakor vredno nakupa!

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije. Veseli nas, da ste zadovoljni z lečami. Lep pozdrav.

Komentarji

Andrej

Zelo zadovoljen. Leče imam v očeh po cel dan, pa jih niti ne občutim. Vse pohvale.

Odgovori

info@moje-lece.si

Hvala za pohvale in povratne informacije.

Komentarji

Mitja

Meni osebno najboljše leče daleč naokrog

Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top