Crulle

TopVue One+ (30 leč)

17.99 €
100%
Zaloga

TopVue One+ so dnevne kontaktne leče izdelane iz silikon-hidrogela. Imajo izjemno visoko vsebnost vode v kombinaciji z veliko prepustnostjo kisika kar slehernemu uporabniku teh leč zagotavlja udobje in svežino skozi celoten dan. Paket vsebuje 30 leč.


Pri nakupu: TopVue One+ (90 leč) - 39,99 € (prihranite 13,98 €)
Pošljemo četrtek 1.10.
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
17.99 €
Pametna
alternativa
TOP izbira

TopVue Blue Blocker (30 leč)

Zaloga
    Revolucionarne, prve kontaktne leče z vgrajenim Blue Blocker filtrom.
Cena: 18.49 €
Pametna
alternativa

Komentarji (15)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

Martina

Pozdravljeni! Pri vas bi rada naročila leče, vendar imam poleg dioptrije tudi cilindre, katere nimate na izbiro. Se da dobiti leče s cilindri, ali to pri vas ni možno?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, imamo dnevne leče s cilindri vendar ne znamke TopVue. Lahko jih naročite: tukaj

Komentarji

Natalija

Pozdravljeni zanima me ali je mozno dobiti probne lece samo da vidim ali bi mi ustrezale ali je edina opcija da jih kupim cel paket. Hvala za odgovor

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, testnih leč mi žal nimamo v ponudbi. Leče po 5 kom lahko naročite in jih testirate: tukaj

leče

Irena Jerman

Imam dioptrijo +2,50 na obeh očeh za bližino. Katere leče uporabiti?. Na daljavo nimam dioptrije.

Odgovori

info@moje-lece.si

potrebujete sferične leče. Mi vam žal ne moremo svetovati ker ne poznamo naravo vašega očesa.Svetujemo vam, da se posvetujte se z vaši oftalmologom glede izbire kontaktnih leč.

leče

Irena

Pozdravljeni. Imam dioptrijo +2,50 na obeh očesih. Ali lahko uporabljam leče, ne da bi vid motilo na daljavo?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, ali imate dioptrijo +2.50 za bližino ali za daljavo? Če imate dioptrijo +2.50 za vid na daljavo vas ne bo motilo.

Komentarji

Gregor Krajnčič

Najboljše leče kar sem jih do zdaj imel. Prvič, da sploh ne čutim, da nosim leče. Tudi po dveh dneh v očeh, me leče niso začele ribat. Pred tem se uporabljal topvue elite+ katere mi ne odgovarjajo.

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije.

Komentarji

Max

Mesečne ?

Odgovori

info@moje-lece.si

TopVue One+ so dnevne leče.

Top vue

Davorin

Uporabljam Topvue daily s katerimi sem dokaj zadovoljen ampak imam težavo v zaprtih prostorih - suhe oči. Zanima me primerjava z one+ v smislu vlažnosti oči in kompaktnosti same leče (ali je kaj bolj mehka že na otip) Poizkusili sem tudi druge npr. Acuvue a se mi zelo lepijo (že na prstu - jih komaj lahko dobro vstavim) in tudi kasneje v očesu pri vsakem močnejšem mežikanju ali dotiku očesa.

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, žal niso vse leče primerne za vsako oko. Večina uporabnikov kontaktnih leč v tem letnem času ima težave s suhimi očmi. Poskusite s kapljicami in se za izbiro leč posvetujte s svojim okulistom. Lep pozdrav.

Odlične leče

Jasmina

Leče so odlične, brez problema se jih lahko nosi cel dan brez dodajanja kapljic/solz. Vedno sem imela težave s suhimi očmi, ko sem nosila leče, zato sem prenehala. Sedaj ko sem začela ukvarjati s športom so te leče več kot odlične.

Odgovori

info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije. Veseli nas, da ste zadovoljni z lečami TopVue One+.

lečke

Maruša

Priporočam vsem, kateri imajo težave s suhimi očmi. Jaz sem svoje z topvue one rešila :)

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije. Lep pozdrav.

Dnevne leče za astigmatizem

Sergej

Pozdravljeni, leče so top! Imam pa eno oko s cilindrom, bodo dnevne leče TopVue+ za astigmatizem tudi na voljo?

Odgovori

info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije. Pričakujemo tudi torične v kratkem. Prosimo vas, da spremljate našo ponudbo.

Leče

Sonja Hliš

Ali obstajajo leče za blizu in daleč? Hvala za odgovor.

Odgovori

info@moje-lece.si

Imamo v ponudbi tudi multifokalne leče.

Komentarji

Rebeka

Pozdravljeni, zanima me kdaj priporočate pri lečah UV filter? Torej zakaj nekatere leče imajo UV filter in nekatere ne in kaj to pomeni zame in moje oči, torej kratkotrajno (tu in tam) in dolgotrajno (vsak dan) uporabo? V naprej se zahvaljujem za odgovor

Odgovori

info@moje-lece.si

Priporočamo kot dodatno zaščito skupaj s sončnimi očali. Leče s tako zaščito bodo zmanjšale vdor UV žarkov v oko. Kontaktne leče z UV zaščito bodo prav tako zmanjšale vpliv sevanja, ki pride s strani sončnih očal (dela, ki ga sončna očala ne pokrijejo).Opo­zorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, ker ne pokrivajo očesa in njegove okolice v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Komentarji

Mateja Tiselj

Odlične leče. Poskusila sem jih že nekaj in moram reči, da so mi po enomesečni uporabi te ene izmed boljših. Vsekakor vredno nakupa!

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije. Veseli nas, da ste zadovoljni z lečami. Lep pozdrav.

Komentarji

Andrej

Zelo zadovoljen. Leče imam v očeh po cel dan, pa jih niti ne občutim. Vse pohvale.

Odgovori

info@moje-lece.si

Hvala za pohvale in povratne informacije.

Komentarji

Mitja

Meni osebno najboljše leče daleč naokrog

TopVue One+ dnevne kontaktne leče

Leče TopVue One+ so izdelane iz silikon-hidrogelnega materiala Unifilcon B in so namenjene za enodnevno uporabo. Tako kot je za znamko TopVue že znano, se tudi leče TopVue One+ ponašajo z izjemno širokim razponom dioptrije v plus (+) in minus (-), kar jim omogoča, da učinkovito odpravljajo simptome kratkovidnosti in daljnovidnosti.

Leče TopVue One+ se obenem lahko pohvalijo s 53% vsebnostjo vode in z izjemno visoko prepustnostjo kisika. Visoka prepustnost kisika in velika vsebnost sta značilnost kontaktnih leč vrhunske kvalitete, kamor leče TopVue One+ nedvomno spadajo. Zaradi svojih izjemnih lastnosti so leče TopVue One+ popolna izbira za vse tiste, ki imajo zahteven ali aktiven življenjski slog.

Natrijev hialuronat

Po koncu proizvodnje se leče TopVue One+ pakirajo v škatlice, ki vsebujejo raztopino, obogateno z natrijevim hialuronatom. Ta snov je naravno prisotna v našem telesu, zato je najbolj primerna za uporabo pri kontaktnih lečah. Natrijev hialuronat je med drugim tudi zelo učinkovito mazilo, kar lečam zagotavlja, da bodo brez težav ohranjale svežino skozi celoten dan.

Izjemne optične lastnosti

Leče TopVue One+ imajo asferično obliko. To pomeni, da se bodo našemu očesu idealno prilegale in nam posledično zagotovile jasen in oster vid v celotnem vidnem polju. Zahvaljujoč svoji obliki bodo leče TopVue One+ poskrbele tudi za to, da se bodo solze bolj naravno razširile po našem očesu. Pri uporabi leč, ki nimajo asferične oblike velikokrat pride do popačenja ob robu, pri lečah TopVue One+ pa vas za to ne bo potrebno skrbeti. Zaradi vseh naštetih prednosti so te leče idealna izbira za vse, ki veliko časa preživite pred računalnikom ali v avtomobilu.

Enostavne za uporabo in za zdravje idealne leče

Dnevne kontaktne leče TopVue One+ so brez dvoma ene izmed najbolj zdravih kontaktnih leč na trgu. Ker spadajo med dnevne leče za njihovo shranjevanje ne potrebujete nikakršnih tekočin ali škatlic, temveč leče na koncu dneva preprosto vržete stran in naslednji dan začnete z novim parom. To nam omogoča, da vsak dan uporabljamo optimalno sveže in čiste leče.

Leče TopVue One+ so na voljo tudi v paketih naslednjih velikosti:
5 leč
90 leč

Lastnosti
Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 53%
Prepustnost kisika: 68 Dk/t
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue One+
Material leče 2: Unifilcon B
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS