TopVue One+ (30 leč)

17.99 €
92% priporoča
Zaloga

TopVue One+ so dnevne kontaktne leče izdelane iz silikon-hidrogela. Imajo izjemno visoko vsebnost vode v kombinaciji z veliko prepustnostjo kisika kar slehernemu uporabniku teh leč zagotavlja udobje in svežino skozi celoten dan. Paket vsebuje 30 leč.


Pri nakupu: TopVue One+ (90 leč) - 39.99 € (prihranite 13.98 €)
Pošljemo četrtek 30.5. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
17.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.29 € za naročila nad 55.00 €

TopVue One+ dnevne kontaktne leče

Leče TopVue One+ so izdelane iz silikon-hidrogelnega materiala Unifilcon B in so namenjene za enodnevno uporabo. Tako kot je za znamko TopVue že znano, se tudi leče TopVue One+ ponašajo z izjemno širokim razponom dioptrije v plus (+) in minus (-), kar jim omogoča, da učinkovito odpravljajo simptome kratkovidnosti in daljnovidnosti.

Leče TopVue One+ se obenem lahko pohvalijo s 53% vsebnostjo vode in z izjemno visoko prepustnostjo kisika. Visoka prepustnost kisika in velika vsebnost sta značilnost kontaktnih leč vrhunske kvalitete, kamor leče TopVue One+ nedvomno spadajo. Zaradi svojih izjemnih lastnosti so leče TopVue One+ popolna izbira za vse tiste, ki imajo zahteven ali aktiven življenjski slog.

Natrijev hialuronat

Po koncu proizvodnje se leče TopVue One+ pakirajo v škatlice, ki vsebujejo raztopino, obogateno z natrijevim hialuronatom. Ta snov je naravno prisotna v našem telesu, zato je najbolj primerna za uporabo pri kontaktnih lečah. Natrijev hialuronat je med drugim tudi zelo učinkovito mazilo, kar lečam zagotavlja, da bodo brez težav ohranjale svežino skozi celoten dan.

Izjemne optične lastnosti

Leče TopVue One+ imajo asferično obliko. To pomeni, da se bodo našemu očesu idealno prilegale in nam posledično zagotovile jasen in oster vid v celotnem vidnem polju. Zahvaljujoč svoji obliki bodo leče TopVue One+ poskrbele tudi za to, da se bodo solze bolj naravno razširile po našem očesu. Pri uporabi leč, ki nimajo asferične oblike velikokrat pride do popačenja ob robu, pri lečah TopVue One+ pa vas za to ne bo potrebno skrbeti. Zaradi vseh naštetih prednosti so te leče idealna izbira za vse, ki veliko časa preživite pred računalnikom ali v avtomobilu.

Enostavne za uporabo in za zdravje idealne leče

Dnevne kontaktne leče TopVue One+ so brez dvoma ene izmed najbolj zdravih kontaktnih leč na trgu. Ker spadajo med dnevne leče za njihovo shranjevanje ne potrebujete nikakršnih tekočin ali škatlic, temveč leče na koncu dneva preprosto vržete stran in naslednji dan začnete z novim parom. To nam omogoča, da vsak dan uporabljamo optimalno sveže in čiste leče.

Leče TopVue One+ so na voljo tudi v paketih naslednjih velikosti:
5 leč
90 leč

Lastnosti - TopVue One+ (30 leč)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 53%
Prepustnost kisika: 68 Dk/t
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue One+
Material leče: Unifilcon B
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (19)

Imate kakšno vprašanje?
Toni Streicher

Pozdravljeni, zanima me ali bo v prihodnje sploh mogoče naročiti leče z dioptrijo -5.25?. V kolikor ne, katere leče so po specifiki podobne tem lečam?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, določene dioptrije te znamke leč ne bodo več na voljo. Izbirate lahko med ostalimi dnevnimi lečami, po posvetu z vašim okulistom.

Martina

Pozdravljeni! Pri vas bi rada naročila leče, vendar imam poleg dioptrije tudi cilindre, katere nimate na izbiro. Se da dobiti leče s cilindri, ali to pri vas ni možno?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, imamo dnevne leče s cilindri vendar ne znamke TopVue. Lahko jih naročite: tukaj
Natalija

Pozdravljeni zanima me ali je mozno dobiti probne lece samo da vidim ali bi mi ustrezale ali je edina opcija da jih kupim cel paket. Hvala za odgovor

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, testnih leč mi žal nimamo v ponudbi. Leče po 5 kom lahko naročite in jih testirate: tukaj
Irena Jerman

Imam dioptrijo +2,50 na obeh očeh za bližino. Katere leče uporabiti?. Na daljavo nimam dioptrije.

Odgovori info@moje-lece.si

Potrebujete sferične leče. Mi vam žal ne moremo svetovati, ker ne poznamo naravo vašega očesa. Svetujemo vam, da se posvetujte z vašim oftalmologom glede izbire kontaktnih leč.

Irena

Pozdravljeni. Imam dioptrijo +2,50 na obeh očesih. Ali lahko uporabljam leče, ne da bi vid motilo na daljavo?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, ali imate dioptrijo +2.50 za bližino ali za daljavo? Če imate dioptrijo +2.50 za vid na daljavo vas ne bo motilo.

Tanja Repič Slavič

Pozdravljeni! Ker se sele privajam na lece in zaenkrat testiram razlicne,da bi prisla do obcutka,ko ne ves,da jih imas v ocesu,me zanima,ce je mozno dobiti tudi testne Top Vue One +,da ne kupujem vedno po 30,saj ce mi ne ustrezajo,potem niso uporabne,ostanejo pa skoraj cel paket. Poskusila sem ze Acuve hydroplus od Johnsona,pa Soflens 59 in Top Vue daily. Pri vas sem narocila ravno kar se BioTruth dnevno varianto...me pa zelo zanimajo tudi Top Vue One +... Je mozno pri vas dobiti ali kupiti po komadu kak tester? Hvala in lep pozdrav. Tanja

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, testnih leč mi žal nimamo. Lahko naročite pakiranje po 5 kom ONE+ tukaj
Gregor Krajnčič

Najboljše leče kar sem jih do zdaj imel. Prvič, da sploh ne čutim, da nosim leče. Tudi po dveh dneh v očeh, me leče niso začele ribat. Pred tem se uporabljal topvue elite+ katere mi ne odgovarjajo.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije.

Beat Dolamič

Pozdravljeni! Sem začetnik, pa me zanima kaj pomeni 30 leč (dnevne), je to 30 leč ali je za 30 dni? Hvala Beat

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, v paketu je 30 leč, vsaka leča je za 1 dan, kar pomeni,da paket imate za en mesec-30 dni.

Max

Mesečne ?

Odgovori info@moje-lece.si

TopVue One+ so dnevne leče.

Davorin

Uporabljam Topvue daily s katerimi sem dokaj zadovoljen ampak imam težavo v zaprtih prostorih - suhe oči. Zanima me primerjava z one+ v smislu vlažnosti oči in kompaktnosti same leče (ali je kaj bolj mehka že na otip) Poizkusili sem tudi druge npr. Acuvue a se mi zelo lepijo (že na prstu - jih komaj lahko dobro vstavim) in tudi kasneje v očesu pri vsakem močnejšem mežikanju ali dotiku očesa.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, žal niso vse leče primerne za vsako oko. Večina uporabnikov kontaktnih leč v tem letnem času ima težave s suhimi očmi. Poskusite s kapljicami in se za izbiro leč posvetujte s svojim okulistom. Lep pozdrav.

Jasmina

Leče so odlične, brez problema se jih lahko nosi cel dan brez dodajanja kapljic/solz. Vedno sem imela težave s suhimi očmi, ko sem nosila leče, zato sem prenehala. Sedaj ko sem začela ukvarjati s športom so te leče več kot odlične.

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije. Veseli nas, da ste zadovoljni z lečami TopVue One+.

Maruša

Priporočam vsem, kateri imajo težave s suhimi očmi. Jaz sem svoje z topvue one rešila :)

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije. Lep pozdrav.

Sergej

Pozdravljeni, leče so top! Imam pa eno oko s cilindrom, bodo dnevne leče TopVue+ za astigmatizem tudi na voljo?

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije. Pričakujemo tudi torične v kratkem. Prosimo vas, da spremljate našo ponudbo.

Sonja Hliš

Ali obstajajo leče za blizu in daleč? Hvala za odgovor.

Odgovori info@moje-lece.si

Imamo v ponudbi tudi multifokalne leče.

Rebeka

Pozdravljeni, zanima me kdaj priporočate pri lečah UV filter? Torej zakaj nekatere leče imajo UV filter in nekatere ne in kaj to pomeni zame in moje oči, torej kratkotrajno (tu in tam) in dolgotrajno (vsak dan) uporabo? V naprej se zahvaljujem za odgovor

Odgovori info@moje-lece.si

Priporočamo kot dodatno zaščito skupaj s sončnimi očali. Leče s tako zaščito bodo zmanjšale vdor UV žarkov v oko. Kontaktne leče z UV zaščito bodo prav tako zmanjšale vpliv sevanja, ki pride s strani sončnih očal (dela, ki ga sončna očala ne pokrijejo).Opo­zorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, ker ne pokrivajo očesa in njegove okolice v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Erika Pugelj

Sem preizkusila te leče in jih lahko samo pohvalim. Nič ne motijo, izjemno udobne, dejansko ne vem, da jih nosim. Super so in jih priporočam.

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije.

Mateja Tiselj

Odlične leče. Poskusila sem jih že nekaj in moram reči, da so mi po enomesečni uporabi te ene izmed boljših. Vsekakor vredno nakupa!

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije. Veseli nas, da ste zadovoljni z lečami. Lep pozdrav.

Andrej

Zelo zadovoljen. Leče imam v očeh po cel dan, pa jih niti ne občutim. Vse pohvale.

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za pohvale in povratne informacije.

Mitja

Meni osebno najboljše leče daleč naokrog