TopVue One+ (90 leč)

39.99 €
100% priporoča
Zaloga
Pošljemo petek 23.2. izberite parametre
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
39.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 13.98 € za naročila nad 55.00 €

TopVue One+ dnevne kontaktne leče

Leče TopVue One+ so izdelane iz silikon-hidrogelnega materiala Unifilcon B in so namenjene za enodnevno uporabo. Tako kot je za znamko TopVue že znano, se tudi leče TopVue One+ ponašajo z izjemno širokim razponom dioptrije v plus (+) in minus (-), kar jim omogoča, da učinkovito odpravljajo simptome kratkovidnosti in daljnovidnosti.

Leče TopVue One+ se obenem lahko pohvalijo s 53% vsebnostjo vode in z izjemno visoko prepustnostjo kisika. Visoka prepustnost kisika in velika vsebnost sta značilnost kontaktnih leč vrhunske kvalitete, kamor leče TopVue One+ nedvomno spadajo. Zaradi svojih izjemnih lastnosti so leče TopVue One+ popolna izbira za vse tiste, ki imajo zahteven ali aktiven življenjski slog.

Natrijev hialuronat

Po koncu proizvodnje se leče TopVue One+ pakirajo v škatlice, ki vsebujejo raztopino, obogateno z natrijevim hialuronatom. Ta snov je naravno prisotna v našem telesu, zato je najbolj primerna za uporabo pri kontaktnih lečah. Natrijev hialuronat je med drugim tudi zelo učinkovito mazilo, kar lečam zagotavlja, da bodo brez težav ohranjale svežino skozi celoten dan.

Izjemne optične lastnosti

Leče TopVue One+ imajo asferično obliko. To pomeni, da se bodo našemu očesu idealno prilegale in nam posledično zagotovile jasen in oster vid v celotnem vidnem polju. Zahvaljujoč svoji obliki bodo leče TopVue One+ poskrbele tudi za to, da se bodo solze bolj naravno razširile po našem očesu. Pri uporabi leč, ki nimajo asferične oblike velikokrat pride do popačenja ob robu, pri lečah TopVue One+ pa vas za to ne bo potrebno skrbeti. Zaradi vseh naštetih prednosti so te leče idealna izbira za vse, ki veliko časa preživite pred računalnikom ali v avtomobilu.

Enostavne za uporabo in za zdravje idealne leče

Dnevne kontaktne leče TopVue One+ so brez dvoma ene izmed najbolj zdravih kontaktnih leč na trgu. Ker spadajo med dnevne leče za njihovo shranjevanje ne potrebujete nikakršnih tekočin ali škatlic, temveč leče na koncu dneva preprosto vržete stran in naslednji dan začnete z novim parom. To nam omogoča, da vsak dan uporabljamo optimalno sveže in čiste leče.

Leče TopVue One+ so na voljo tudi v paketih naslednjih velikosti:
5 leč
30 leč

Lastnosti - TopVue One+ (90 leč)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 90 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 53%
Prepustnost kisika: 68 Dk/t
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue One+
Material leče: Unifilcon B
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Pametna
alternativa

Pred zamenjavo se posvetujete z okulistom, saj niso vse leče primerne za vsako oko.

TopVue Elite+ (90 leč)

Zaloga
  • UV filter
  • Zdravo in udobno nošenje
  • Intenzivno mazanje leč
Cena: 36.99 €

Komentarji (2)

Imate kakšno vprašanje?
Mitja Masten

Kateri model leč pa bi bil najbolj primerljiv z One+?

Alenka

Pozdravljeni, do sedaj sem imela leče Elite+ in me zanima ali lahko vzamem One+, ker sem pri Elite+ imela dostikrat problem da se je kakšna leča stragala ali bila natrgana že ko sem jo vzela iz škatlice, ter hitro so se izsušile? Lp

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljena Alenka, niso vse leče primerne za vsako oko. Za izbiro leč se posvetujte s svojim okulistom ali oftalmologom. Povratne informacije so zelo dobre, vam pa vsekakor priporočamo, da za prvič vzamete manjše pakiranje leč po 5 kom, ki ga naročite tukaj. Lep pozdrav