Crulle

TopVue One+, nove dnevne leče proizvajalca TopVue.

Uporabniki kontaktnih leč in korekcijskih očal ste s kontaktnimi lečami brez dvoma dobro seznanjeni, a vseeno vas veliko verjetno še ne ve, da je proizvajalec leč TopVue na trg lansiral novo različico dnevnih leč, ki se ponašajo z izjemnimi lastnostmi.

Kaj sploh so leče TopVue One+?

Leče TopVue One+ so leče priznanega proizvajalca TopVue. Spadajo v skupino dnevnih leč, kar pomeni, da en par leč uporabljamo en dan, naslednji dan pa uporabimo nov, svež par leč. Leče TopVue One+ so tako na voljo v različnih pakiranjih (5 leč, 30 leč, 90 leč in 180 leč). Dnevne leče z vsakim dnem vse bolj in bolj pridobivajo na priljubljenosti, predvsem zaradi svojih izjemnih lastnosti in pozitivnega učinka na zdravje.

TopVueOne+ dnevne leče

Najbolj zdrava izbira za vaše oči.

Ker vsak dan uporabimo nov par leč nam to omogoča, da vsak dan uporabljamo optimalno sveže in čiste leče. Če uporabljamo 14-dnevne ali mesečne leče, moramo dobro skrbeti za njihovo čistočo in shranjevanje, pri dnevnih lečah pa tega ne rabimo početi, kar nam obenem omogoča, da prihranimo na času. Poleg tega, da vsak dan uporabimo povsem sveže kontaktne leče, je pri uporabi dnevnih leč še ena velika prednost v primerjavi z uporabo 14-dnevnih ali mesečnih leč. Ker nam ni treba čistiti in shranjevati leč, nam ni treba kupovati tekočine za leče, zaradi česar lahko na dolgi rok tudi prihranimo.

Zakaj izbrati TopVue One+ leče oziroma kaj točno jih deli od ostalih?

  1. Asferična oblika

TopVue One+ leče se lahko pohvalijo z asferično obliko, kar pomeni, da se bodo leče idealno prilegale vašemu očesu, kar vam zagotavlja jasen in oster vid v celotnem vidnem polju, obenem pa bo asferična oblika leč poskrbela, da se bodo solze bolj naravno porazdelile po površini vašega očesa. Pri uporabi leč, ki nimajo asferične oblike velikokrat pride do popačenja ob robu, pri lečah TopVue One+ pa vam za to ne bo potrebno skrbeti.

  1. Oaza udobja za vaše oči

Leče TopVue One+ se lahko pohvalijo s kar 53% vsebnostjo vode. To je optimalna vrednost, ki nam omogoča, da leč med samim nošenjem praktično ne občutimo, ko pa to vsebnost vode združimo z asferično obliko samih leč, imajo naše oči občutek izjemnega udobja.

  1. Svežina narave na dosegu roke

Poleg visoke vsebnosti vodi, se leče TopVue One+ lahko pohvalijo tudi z zavidljivo visoko prepustnostjo kisika, ki bo vašim očem, kljub celodnevni uporabi leč, omogočala neprekinjen in optimalen pretok zraka. Tako kot je svež zrak pomemben dejavnik pri ohranjanju dobrega zdravja, je dostop do svežega zraka ključnega pomena za vaše oči. Vaše oči bodo ob uporabi TopVue One+ leč sveže in spočite, vaš vid pa oster in jasen skozi cel dan.

Leče TopVue One+ so zaradi svojih izjemnih lastnosti popolna izbira za vse tiste, ki imate zahteven ali aktiven življenjski slog, ne želite izgubljati časa z vsakodnevnim shranjevanjem in čiščenjem leč ter zdravje svojih oči postavljate na prvo mesto.

Kje in kako do kontaktnih leč TopVue One+?

Leče TopVue One+ lahko kupite tudi v Sloveniji, in sicer vam to možnost ekskluzivno, kot uradni uvoznik TopVue leč, omogoča naša in vaša spletna trgovina moje-lece.si.

Razvoj kontaktnih leč je v zadnjih desetletjih zahvaljujoč konstantnemu vlaganju v raziskovanje in razvoj naredil velike korake naprej. Od izdelka, ki je bil pred desetletji v senci korekcijskih očal, so kontaktne leče danes dosegle status prve izbire večine ljudi z dioptrijo, obenem pa danes skorajda ni refrakcijske napake, ki se je ne bi dalo popraviti s kontaktnimi lečami, ki so obenem tudi cenovno ugodne in dostopne skoraj vsakomur. Leče TopVue One+ predstavljajo vrhunec razvoja kontaktnih leč, pri proizvajalcu TopVue pa obljubljajo, da bodo še naprej vlagali v razvoj kontaktnih leč.

Odgovori # - Preklic
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top