Crulle

TopVue Premium (6 leč)

13.99 €
100%
Zaloga

NOVO! TopVue Premium so odlične 14-dnevne silikon hidrogelne kontaktne leče.

Če potrebujete leče za korekcijo astigmatizma izberite TopVue Premium for Astigmatism.

Pošljemo ponedeljek 21.9.
Dodaj
9,3 €
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
13.99 €

Komentarji (34)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

Uros

Pozdravljeni. Zanima me, kako bazna krivina vpliva na nosenje lec. Namrec ves cas imam BC 8,4, zgornje lece pa imajo samo 8,6. Ali bo to vplivalo na samo udobje med nosenjem lec?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, možno je da bo vplivalo na udobnost nošenja. Bazna krivina kontaktnih leč mora biti enaka ukrivljenosti roženice osebe, ki nosi leče. Cilj je pravilna namestitev kontaktne leče in njeno prileganje s celotno površino na roženico.

prevzem

Gordana Erdelja

Pozdravljeni. Če danes plačam kupnino ali jo bom lahko že jutri prevzel na prevzemnem mestu?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, če so izdelki na zalogi in plačilo vidno do 15h, bo paket jutri na prevzemnem mestu najkasneje do 16 ure. Lep pozdrav

Komentarji

Anonymous

Zanima me ali so leče TopVue Premium mehke leče?

Odgovori

info@moje-lece.si

TopVue Premium so mehke leče. Vse leče, ki jih prodajamo so mehke.

Komentarji

Maja Zagorc

Odlicne leče..kot da jih sploh nebi imela

Odgovori

info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije.

Komentarji

Helena Gjerkeš

Mene pa zanima zakaj z lecami slabo berem, saj od blizu ne rabim ocal....ampak z lecami pa vec dobro ne vidim

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, svetujemo vam, da obiščete svojega okulista ali oftalmologa in se posvetujete z njimi. Preverite, če ste naročili pravo dioptrijo. Lep pozdrav

Komentarji

Biserka

Lahko na vaši spletni strani naročim en par testnih lečk?

Odgovori

info@moje-lece.si

Testnih leč žal nimamo, lahko pa naročite po 1 lečo tukaj.

Komentarji

Vida Rudolf

Ali lahko leče imam tudi v vodi/morju? Lahko gledam z njimi pod vodo?

Odgovori

info@moje-lece.si

z njimi ne smete gledati pod vodo.

Komentarji

Vanesa

Še nekaj :) Ali lahko če mi leče ne bodo ustrezale, preostale leče vrnem nazaj?

Odgovori

info@moje-lece.si

Na žalost odprtih leč ne moramo vzeti nazaj, saj z njimi potem nimamo kaj početi.

Komentarji

Vanesa

Zanima me katero tekočino priporočate pri topvue premium lečah? Sedaj uporabljam Solocare aqua in leče oasys vendar bi sprobala te leče. Ali bi bila kombinacija topvue premium in laim care tekočine ok? Hvala za odgovor.

Odgovori

info@moje-lece.si

Glede tekočin vam na žalost težko kaj svetujemo. Kajti nekateremu ustreza ena tekočina, drugemu pa druga. Drugače pa so vse tekočine v naši ponudbi za mehke kontaktne leče. Lahko vam povemo, da je naša najbolj prodajana tekočina Gelone.

Komentarji

Lenart Bartol

Pozdravljeni, pred uporabo Topvue premium leč sem uporabljal Acuvue advance s katerimi nisem bil povsem zadovoljen, saj sem ob koncu dneva čutil pekoč občutek, leča pa je bila bolj moteča. Sedaj sem naročil 2 leči in moram reči, da sem po 10 dneh uporabe brez pripomb. Zanima me ali se lahko spi cca. 2-3 ure s temi lečami. Zakaj? Delam tudi v nočni izmeni in grem velikokrat na krajši počitek, očal pa zaradi nevarnosti pri delu ne morem nositi.

Odgovori

info@moje-lece.si

Super, veseli nas, da ste si našli leče, ki vam ustrezajo. Med počitkom leče lahko nosite, saj imajo omenjene leče visoko prepustnost kisika. Vendar za spanje niso namenjene.

Komentarji

Mateja

Daleč najboljše 14 dnevne leče, kar sem jih kdaj imela. Brez težav se da tudi spati z njimi - priporočam nakup.

Komentarji

Rok

Do sedaj sem uporabljal leče Acuvue advance plus z BC 8.3. Leče Topvue imajo BC zgolj 8.6. Mi kljub vsemu priporočate uporabo teh leč?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo da se o tem posvetujete z vašim očesnim specialistom.

Komentarji

Marko Podbeljšek

Za to ceno res najboljše leče, ki sem jih sprobal do sedaj!

Komentarji

Žiga Poljak

Trenutno uporabljam topvue premium in so mi super, ampak mi počasi zmanjkuje časa in volje za vsakodnevno čišćenje, tako da razmišljam o enodnevnih lečah. Na žalost v vaši ponudbi nisem našel dnevnih leč istega proizvajalca. Zanima me, če leče obstajajo, oziroma kaj bi mi priporočili?

Komentarji

Jaka

Zelo sem zadovoljen z temi 14-dnevnimi lečami. Moram pohvalit celotno uslugo in cene, ki so do dvakrat nižje kakor v lekarni.

Komentarji

Sara Jones

Izjemno sem zadovoljna z Topvue Premium lečami, ampak počasi razmišljam da bi šla na enodnevne kontaktne leče, ker nimam preveč časa vsak dan jih jemat ven in čistit. A imate mogoče v ponudi tudi enodnevne leče iste znamke? Sem zasledila samo mesečne TopVue Air.

Odgovori

info@moje-lece.si

Veseli nas da ste z lečami zadovoljni. Enodnevne kontaktne leče najdete tukaj: TopVue Daily.

Komentarji

Amir

Na podlagi priloženega letaka sem se odločil, da sprobam tele leče. Sedaj po 14 dneh se še vedno obnesejo super. Kot da jih nimam v očesu. Zaenkrat same pohvale!

Komentarji

Špela

Definitivno najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Zelo zadovoljna :)

Komentarji

Jaka

Prej sem nosim acuvue 2 vendar z njimi proti koncu dneva nisem bil zadovoljen. Topvue premium mi zaenkrat delujejo bolj udobne in še vedno dovolj sveže ob koncu dneva.

Komentarji

Rebeka

Pozdravljeni, zanima me razlika med Topvue Premium lecami in lecami Acuvue Oasys.

Odgovori

info@moje-lece.si

Razlika je v materialu.

Komentarji

Urška

Tudi jaz sem naročila te leče(vzorec), prej sem imela Acuvue Oasys. Zanima me, kako veš, da so lečke TopVue Premium pravilno nameščene? Acuvue Oasys imajo namreč 3 številke, po katerih se ravnaš (morajo biti pravilno obrnjene). Kako je pa pri teh? Hvala za odgovor

Odgovori

info@moje-lece.si

Odgovor najdete v članku – Ali je leča obrnjena pravilno?

Komentarji

Alja

Sem tudi jaz mogla naročit te leče, ko jih že vsi tok hvaljo, samo mi ne odgovarjajo, čutim, da so v očesu, boljše so mi Oasys.

Komentarji

Jani

Odlične leče. Probal 5 različnih, do sedaj, te mi najbolj odgovarjajo. Vstavljene vedno iz prvega poskusa, kar se mi do sedaj še ni zgodilo. Leč se prav tako ne čuti ko so v očesu. 10/10!

Komentarji

Peter

Tudi jaz sprobal, nosim jih drugi dan meni so odlične.

Komentarji

Andrej

Glede na pozitivne komentarje sem se tudi sam odločil, da preizkusim omenjene leče, vendar mi leče Acuvue Oasys bolj ustrezajo kot Topvue Premium.

Komentarji

Ana

Zanima me, če kdo ve, kje bi lahko naročila vzorec teh leč? Zdaj imam acuvue oasys z dioptrijo -2,50 in -2,25, BC 8,40 in 14.00 premera. Bi mi ta BC(ki je 8,60) ustrezal?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, posamezno lečo lahko kupite tu; TopVue Premium (1 leča).

Komentarji

karmen

SUPER leče,do sedaj sem uporabljlala Acuvue oasiys in mora priznati,da so TopVue bistveno boljše. Ostrjši vid,boljša prilagodljivost očesu,prijetnejše nošenje...

Komentarji

Aljoša

zdravo, zanima me če se da naročiti samo eno oz. par da jih preizkusim?

Odgovori

info@moje-lece.si

POzdravljeni,Po­sameznih leč nimamo v ponudbi.

Komentarji

Anja

Popolne leče.

Komentarji

alesko

super so meni dbest

Komentarji

Alenka Šinkovec

Pozdravljeni, Do sedaj sem imela oasys in leče Miru in moram reči da imam problem z nošenjem leč, ker se mi oko hitro izsuši in me začnejo leče dražit, včasih tudi izpadejo iz očesa. Se splača probati Topvue ali so delane na isti osnovi? Lp

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam da se posvetujete z očesnim specialistom.

Komentarji

slonkica

tudi meni the best

Komentarji

primož ferk

Zanimivo, sem jih testiral in moram reči, da mi zelo odgovarjajo. Vstavljanje v oko je enostavno, po 2 minutah, ko se mi leče prilagodijo jih ne čutim več, skozi dan popolnoma udobne... Po 16 ur nošnje jih morda malo čutim kak dan, pa vendarle manj kot oasys, tako da sem z njimi res zadovoljen.

Komentarji

pettra

Meni osebno popolne leče

Paketi ugodnosti:
Cena 23.29 € Privarčujte: 0.50 €
Cena 24.59 € Privarčujte: 0.50 €

Kontaktne leče TopVue Premium

TopVue Premium so trenutno na trgu ene izmed najboljših generacij 14-dnevnih kontaktnih leč, katere krasi izjemno udobje ter visoka prepustnost kisika. TopVue Premium so narejene iz nove generacije silikon hidrogel materiala, ki je še posebej zasnovan, da uporabniku nudi udobje in odpravi draženje očesa na račun odličnega vlaženja.

TopVue Premium

Brezskrbno udobje

TopVue Premium kontaktne leče so z namenom zagotavljanja največjega udobja obogatene z natrijevim hialuronatom. Natrijev hialuronat je znan kot izvrsten lubrikant in se med nošenjem leče postopoma sprošča ter tako lečo ohranja udobno in navlaženo. Ker je natrijev hialuronat biokompatibilen človeškemu telesu in ga med drugim najdemo tudi v očesni steklovini, oko kontaktne leče TopVue Premium odlično sprejme.

Celodnevna hidracija

Inovativen material TopVue Premium lečam zagotavlja veliko vsebnost vode, ki skupaj v kombinaciji z natrijevim hialuronatom tvorita odličen vlažilni sistem. Hidracija ohranja leče navlažene in udobne skozi cel dan, hkrati pa preprečuje nalaganje depozitov in bakterij na površino leče ter tako ohranja oko zdravo in belo.

Ohranjanje zdravih oči

Inovativna tehnološka obdelava slikon hidrogel materiala zagotavlja kontaktnim lečam TopVue Premium visoko prepustnost kisika oziroma njihovo zračnost. Dotok kisika do roženice poteka po mikroskopsko majhnih kanalov po katerih se prenese 104 DK/t kisika. Velika vsebnost vode (45%) pripomore k še večji prepustnosti kisika, ki je izjemno pomembna za ohranjanje zdravja vaših oči in vida.

TopVue Premium 14-dnevne kontaktne leče so odlične za vse tiste, ki iščete udobno lečo, ki zagotavlja veliko prepustnost kisika in odlično vlaženje.

Lastnosti
Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 6 leč
Prepustnost kisika: 104 Dk/t
Čas nošenja: 14 dni
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 45%
Dioptrija: od -12.00 do +8.00
Material leče 2: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Premium
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS