TopVue Premium for Astigmatism (3 leče)

12.00 €
100% priporoča
Zaloga

Pri nakupu: TopVue Premium for Astigmatism (6 leč) - 22 € (prihranite 2 €)


Pošljemo petek 1.3. izberite parametre
Izberi popolno kombinacijo 9.80 € 8.80 €
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
12.00 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 13.98 € za naročila nad 55.00 €

Paketi ugodnosti

Kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism

TopVue Premium for Astigmatism so 14-dnevne torične leče nove generacije. Narejene so iz silikon hidrogel materiala in so trenutno na trgu ene izmed najboljših generacij dvotedenskih leč za korekcijo astigmatizma.

Stabilnost, svežina in udobje

Oblika leče zagotavlja izjemno stabilno pozicioniranje leče na oko. TopVue Premium for Astigmatism odlikuje izjemno udobje na račun velike vsebnosti vode in visoke prepustnosti kisika. Zaradi inovativne obdelave silikon hidrogel materiala leča vsebuje mikroskopsko majhne kanale po katerih kroži kisik (104 Dk/t), kar je izjemno pomembno za zdrave in bele oči.

Torične kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism so shranjene v posebnem blisterju, ki vsebuje obogateno vlažilno sredstvo – natrijev hialuronat, ki je biokompatibilen človeškemu telesu in ga najdemo tudi v očesni steklovini. Kot izvrsten lubrikant natrijev hialuronat lečo še dodatno navlaži in se med nošenjem leče postopoma sprošča ter tako ohranja lečo udobno in navlaženo.

Učinkovita pomoč pri astigmatizmu

Astigmatizem je refrakcijska napaka očesa in nastane zaradi neenakomerne ukrivljenosti roženice. Kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism poleg dioptrije, ukrivljenosti in premera leče vsebujejo še os in cilindrično dioptrijo. Izjemno stabilen položaj lečo ohranja na pravem mestu. Leča se prilagodi očesu in omogoča udobje, brez trenja tudi med mežikanjem ter tako uporabniku leče omogoča potrebno udobje in hkrati izjemno korekcijo vida.

Z visoko prepustnostjo kisika, odličnim vlaženjem in izjemno stabilnostjo so 14-dnevne leče TopVue Premium for Astigmatism prava izbira za vse tiste, ki potrebujete torične leče.

Lastnosti - TopVue Premium for Astigmatism (3 leče)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 3 leče
Prepustnost kisika: 104 Dk/t
Čas nošenja: 14 dni
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 45%
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Premium for Astigmatism
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (4)

Imate kakšno vprašanje?
Gorazd Kovačič

Pozdravljeni, mene pa zanima katere leče bi moral kupiti, imam namreč cilinder -1 tukaj pa je možnost -0,75 in -1,25, kateri cilinder bi bil bolj primeren? l.p.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, cilinder -1,00 je za očala. Za leče tak cilinder ne obstaja. Prosimo posvetujete se s svojim okulistom, katere parametre potrebujete za kontaktne leče.

Nika

Pozdravljeni. Pregledala sem ze skoraj vse vaše torične leče in nisem našla nobene, ki bi imele cilindre -2. Mogoče sem katere spregledala in vas zato rajše vprašam če so kje na voljo.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, za kontaktne leče cilinder -2,00 ne obstaja. Predvidevamo, da imate podatke za očala, ki niso primerni za naročilo kontaktnih leč. Za izbiro pravilnih parametrov in leč se posvetujte s svojim okulistom ali oftalmologom. Lep pozdrav

Špela

Pozdravljeni, zanima me katere leče mi priporočate za astigmatizem? Do sedaj sem uporabljala 14 dnevne Acuvue Oasys. Po nekaj dneh nošenja pa so me začele dražiti in me je bolela glava. Hvala in lep pozdrav, Špela

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljena Špela, večina naših uporabnikov naroči TopVue Air for Astigmatism, katere lahko naročite tudi po 1kom in jih testirate. Ali TopVue Premium for Astigmatism . Niso vse leče primerne za vsako oko. Za izbiro leč se vedno posvetujte s svojim okulistom/oftal­mologom. Lep pozdrav
Goran

Pozdravljeni, zanima me kako se pri teh lečah ugotovi katera je pravilna stran, saj ni nobene označbe na sami leči, kot je to na ostalih, ki sem jih uporabljal do sedaj? Problem je, ker je ta leča skoraj identične oblike gledana iz obeh smeri in enostavno ne veš katera je pravilna stran. Velikokrat se zna zgoditi, da se leča med samim postopkom aplikacije nehote/neopazno obrne, na žalost to ugotoviš šele takrat, ko lečo daš v oko. Pri ostalih znamkah je to bolj opazno.

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, svetujemo vam, da preberete tukaj. Torične leče imajo črtico, da jo lahko pravilno vstavite. Lep pozdrav.