Crulle

TopVue Premium for Astigmatism (3 leče)

12.00 €
100%
Zaloga

Pri nakupu: TopVue Premium for Astigmatism (6 leč) - 22 € (prihranite 2 €)


Pošljemo četrtek 6.8.
Dodaj
9,3 €
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
12.00 €

Komentarji (1)

Imate kakšno vprašanje?

Pravilna stran leče

Goran

Pozdravljeni, zanima me kako se pri teh lečah ugotovi katera je pravilna stran, saj ni nobene označbe na sami leči, kot je to na ostalih, ki sem jih uporabljal do sedaj? Problem je, ker je ta leča skoraj identične oblike gledana iz obeh smeri in enostavno ne veš katera je pravilna stran. Velikokrat se zna zgoditi, da se leča med samim postopkom aplikacije nehote/neopazno obrne, na žalost to ugotoviš šele takrat, ko lečo daš v oko. Pri ostalih znamkah je to bolj opazno.

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, svetujemo vam, da preberete tukaj. Torične leče imajo črtico, da jo lahko pravilno vstavite. Lep pozdrav.

Paketi ugodnosti:

Kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism

TopVue Premium for Astigmatism so 14-dnevne torične leče nove generacije. Narejene so iz silikon hidrogel materiala in so trenutno na trgu ene izmed najboljših generacij dvotedenskih leč za korekcijo astigmatizma.

Stabilnost, svežina in udobje

Oblika leče zagotavlja izjemno stabilno pozicioniranje leče na oko. TopVue Premium for Astigmatism odlikuje izjemno udobje na račun velike vsebnosti vode in visoke prepustnosti kisika. Zaradi inovativne obdelave silikon hidrogel materiala leča vsebuje mikroskopsko majhne kanale po katerih kroži kisik (104 Dk/t), kar je izjemno pomembno za zdrave in bele oči.

Torične kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism so shranjene v posebnem blisterju, ki vsebuje obogateno vlažilno sredstvo – natrijev hialuronat, ki je biokompatibilen človeškemu telesu in ga najdemo tudi v očesni steklovini. Kot izvrsten lubrikant natrijev hialuronat lečo še dodatno navlaži in se med nošenjem leče postopoma sprošča ter tako ohranja lečo udobno in navlaženo.

Učinkovita pomoč pri astigmatizmu

Astigmatizem je refrakcijska napaka očesa in nastane zaradi neenakomerne ukrivljenosti roženice. Kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism poleg dioptrije, ukrivljenosti in premera leče vsebujejo še os in cilindrično dioptrijo. Izjemno stabilen položaj lečo ohranja na pravem mestu. Leča se prilagodi očesu in omogoča udobje, brez trenja tudi med mežikanjem ter tako uporabniku leče omogoča potrebno udobje in hkrati izjemno korekcijo vida.

Z visoko prepustnostjo kisika, odličnim vlaženjem in izjemno stabilnostjo so 14-dnevne leče TopVue Premium for Astigmatism prava izbira za vse tiste, ki potrebujete torične leče.

Lastnosti
Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 3 leče
Prepustnost kisika: 104 Dk/t
Čas nošenja: 14 dni
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 45%
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče 2: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Premium for Astigmatism
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS