TopVue Premium for Astigmatism (6 leč)

22.00 €
91% priporoča
Zaloga

TopVue Premium for Astigmatism so 14-dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma.

Pošljemo četrtek 30.5. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Izberi popolno kombinacijo 9.80 € 7.80 €
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
22.00 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.29 € za naročila nad 55.00 €

Paketi ugodnosti

Kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism

TopVue Premium for Astigmatism so 14-dnevne torične leče nove generacije. Narejene so iz silikon hidrogel materiala in so trenutno na trgu ene izmed najboljših generacij dvotedenskih leč za korekcijo astigmatizma.

Stabilnost, svežina in udobje

Oblika leče zagotavlja izjemno stabilno pozicioniranje leče na oko. TopVue Premium for Astigmatism odlikuje izjemno udobje na račun velike vsebnosti vode in visoke prepustnosti kisika. Zaradi inovativne obdelave silikon hidrogel materiala leča vsebuje mikroskopsko majhne kanale po katerih kroži kisik (104 Dk/t), kar je izjemno pomembno za zdrave in bele oči.

Torične kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism so shranjene v posebnem blisterju, ki vsebuje obogateno vlažilno sredstvo – natrijev hialuronat, ki je biokompatibilen človeškemu telesu in ga najdemo tudi v očesni steklovini. Kot izvrsten lubrikant natrijev hialuronat lečo še dodatno navlaži in se med nošenjem leče postopoma sprošča ter tako ohranja lečo udobno in navlaženo.

Učinkovita pomoč pri astigmatizmu

Astigmatizem je refrakcijska napaka očesa in nastane zaradi neenakomerne ukrivljenosti roženice. Kontaktne leče TopVue Premium for Astigmatism poleg dioptrije, ukrivljenosti in premera leče vsebujejo še os in cilindrično dioptrijo. Izjemno stabilen položaj lečo ohranja na pravem mestu. Leča se prilagodi očesu in omogoča udobje, brez trenja tudi med mežikanjem ter tako uporabniku leče omogoča potrebno udobje in hkrati izjemno korekcijo vida.

Z visoko prepustnostjo kisika, odličnim vlaženjem in izjemno stabilnostjo so 14-dnevne leče TopVue Premium for Astigmatism prava izbira za vse tiste, ki potrebujete torične leče.

Lastnosti - TopVue Premium for Astigmatism (6 leč)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 6 leč
Prepustnost kisika: 104 Dk/t
Čas nošenja: 14 dni
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 45%
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Premium for Astigmatism
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (1)

Imate kakšno vprašanje?
Petra

Pozdravljeni, do sedaj sem uporabljala leče Acuvue Oasys for Astigmatism, zanima se ali se leče TopVue Premium for Astigmatism (6 leč) v čem razlikujejo od Acuvue Oasys ?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, razlika je v materialu in drugih karakteristikah. Za izbiro leč se posvetujte s svojim okulistom. Lep pozdrav.