0 €

V košarici ni izdelkov

Pokaži košarico

Torične kontaktne leče

Torične kontaktne leče so specifična vrsta leč, ki so namenjene uporabnikom z astigmatizmom oz. po domače povedano za uporabnike s cilindrom. Torične leče so izdelane iz istega materiala kot klasične kontaktne leče, razlikujejo se le po obliki.

Kaj je potrebno vedeti pri naročilu toričnih leč?

Uporabnik mora poleg dioptrije, ki je primerna za njegovo oko, vedeti tudi parametre za cilinder in os. Če po posvetu z okulistom še vedno niste popolnoma prepričani o vašem naročilu ter ne veste ali ste v košarico dodali primerne leče, ne oklevajte in nas pokličite na telefonsko številko 01 7774 197 ali pa nas kontaktirajte preko klasične elektronske pošte oz. kar preko facebook chat-a.

Široka ponudba kvalitetnih proizvajalcev

V spletni trgovini s kontaktnimi lečami lahko izbirate med dnevnimi, 14-dnevnimi in mesečnimi toričnimi kontaktnimi lečami. V ponudbi imamo tudi torične kontaktne leče za visoki cilinder.
Kontaktne leče za astigmatizem so na voljo v pakiranju po 3 leče, 6 leč, 30 leč in po 90 leč.

Priporočilo strokovnjakov

Leče TopVue Air for Astigmatism so z razlogom najbolj popularne kontaktne leče za uporabnike z astigmatizmom. Poleg izjemnega udobja zahvaljujoč izjemni hidraciji in prepustnosti kisika, vam zaradi napredne tehnologije SHT PrismBallast zagotavljajo popolno pozicioniranje kontaktne leče v očesu.

Več informacij
Pogledali ste 48 od 49 produktov
Master Card VISA VISA Electron PayPal Valu Pošta Slovenije GLS
Top