Sončna očala: Trendi pomlad-poletje 2021

Za tiste, ki iščete nov par očal, je izbira novih sončnih očal pogosto zapleten in frustrirajoč postopek. Obstaja toliko modelov in barv, da imamo velikokrat težavo izbrati prava očala. Za lažjo izbiro vam priporočamo uporabo našega virtualnega ogledala, če pa želite ostati v koraku z najnovejšimi trendi pa vam v tem prispevku predstavljamo glavne trende na trgu sončnih očal za sezono pomlad-poletje 2021.

1. Transparentna očala

Prozorna oz. transparentna očala so zadnja leta stalnica med trendi. So idealna izbira tako za vsakodnevno uporabo, kot tudi za bolj formalne priložnosti. Stilisti transparentna očala največkrat kombinirajo z nežnimi barvami oblačil.

Abjure
Untangle

2. Havana

Če ste mnenja, da so takšna očala že dolgo časa v modi in da to nikakor ne more biti novi trend, potem najverjetneje še niste videli nove kolekcije sončnih očal Crulle z vzorcem Havana v drznih in svetlih barvah. Kot nalašč za odločne ženske, ki natančno vedo kaj hočejo.

17018 C2

3. Okrogla očala

Se še spomnite okroglih očal Harry Potterja? So tanke in mehčajo obrazne poteze. So idealna izbira za vse tiste s kvadratnim obrazom, manj pa za tiste, ki imajo okroglega, ker dajejo preveč zaokrožen učinek. Če imate rjave oči, vam bodo ustrezale tudi bolj drzne barve, kot je rdeča barva teh kovinskih očal Crulle.

9236 C2

V naši spletni trgovini lahko najdete še številne druge znamke in modele sončnih očal, poleg tega pa vam ponujamo tudi korekcijska očala z najrazličnejšimi dodatki, kot so Blue Blocker, fotokromne leče in leče za sonce.

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?