Ukvarjanje s športom s kontaktnimi lečami

UKVARJANJE S ŠPORTOM S KONTAKTNIMI LEČAMI

Če je šport tvoj hobi, ali pa se ukvarjaš na strokovni ravni, potem veš da ključ do uspeha ni samo fizična moč in spretnost, ampak tudi popoln vid. Šport zahteva dobro prostorsko orientacijo in sposobnost maksimalne koncentracije premikajočega objekta.

Kontaktne leče ali očala?

Ko se ukvarjate s športom, so kontaktne leče prava izbira. Očala zahtevajo skrbno ravnanje, saj se lahko hitro opraskajo in zlomijo. Če se vam očala zlomijo, ko jih nosite se lahko resno poškodujejo vaše oči in povzročijo ureznino na vašem obrazu. Kontaktne leče ne dajejo takih tveganj, odpravljajo tudi neprijeten občutek kot stalno nastavljena očala, ki ti ob gibanju potenju povzročajo nepotrebne probleme. Preprosto povedano, če nosiš kontaktne leče, boste lahko uživali v športu, brez kakršnih koli omejitev, nelagodju ali strahu pred uničenjem svojih očal, kar je posledica nepremišljenega gibanja. Za razliko od športnih očal, leče ne motijo, preprečujejo zameglitev in lažje nošenje čelade. šport in kontaktne leče

Ostro oko in jasen prefinjen vid

Predstavljate si, da se vozite s kolesom in vas želi prehiteti avto. Vi si želite jasno zaznati avto ne da bi premaknili glavo. Očala vam ne dopuščajo te možnosti, saj pokrivajo del območja in preprečujejo neposreden pogled. S kontaktnimi lečami boste videli jasno. Tukaj pa je še ena dobra lastnost, če boste nosili kontaktne leče in sončna očala boste imeli kar dvojno zaščito in vam ne bo potrebno skrbeti za poškodbo vašega vida.

Dnevne kontaktne leče – najboljša rešitev

Če imate očala in ste z njimi v vseh pogledih zadovoljni, ampak vas motijo le ko imate športno dejavnost, imamo za vas enkratno rešitev, to so dnevne kontaktne leče. Pred športno aktivnostjo vstavite leče v oko, ko zaključite jih lahko enostavno vržete v smeti in naslednjič vzamete nov par kontaktnih leč. Za vse, ki se ukvarjate s športom, so ene od najbolj primernih rešitev za enkratno uporabo kontaktne leče TopVue Daily, saj jih kar 98% nosilcev kontaktnih leč dobro prenaša, tudi ljudje z občutljivimi oči.

Komentarji (6)

Odgovori # - Preklic
#599
Aleksandra

Pozdravljeni, želela bi dnevne leče - ukvarjam se s športom, na dnevni bazi. Do sedaj sem uporabljala mesečne TopVue Air for Astigmatism leče. Imam dioptrijo -1,75 in -1,25 in pa cilinder 0,75 in 1,25. Hvala za pomoč.

#600
info@moje-lece.si

Pozdravljeni, dnevne leče lahko naročite: tukaj

#544
Debora Kocijančič

Pozdravljeni, Ker imam v zadnjem času težave s tem, da se mi kontaktna leča v levem očesu ne prilega in mi ob vztavitvi takoj izpade, me zanima, ali se pri vas dobi brezplačen par leč, da bi dobila pravi model zase? Najlepša hvala, Lepo pozdravljeni, Debora

#545
info@moje-lece.si

Pozdravljeni, testnih leč žal nimamo v ponudbi. Le proizvajalec TopVue ponuja leče po 1 kom.

#380
Simon Terbovšek

Spoštovani, zanima me, če morda prodajate kakšne krpice za čiščenje očal za 1× uporabo? Hvala. lp

#381
info@moje-lece.si

Pozdravljeni, krpice za enkratno uporabo žal nimamo v ponudbi. Lep pozdrav.