Vrtljiva škatlica za kontaktne leče - roza kaktus

2.99 €
95% priporoča
Zaloga
Pošljemo ponedeljek 20.5. izberite parametre
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
2.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

Vrtljiv etui za kontaktne leče – roza kaktus

Ta vrtljiva torbica za kontaktne leče ima obliko kaktusa, ki lahko dobesedno zavrti umazanijo z vaših leč! Na pokrovu boste našli dve posodici, označeni z običajnima simboloma R in L. Te črke vam bodo pomagale razlikovati med levo in desno lečo. Ta etui je namenjen izključno uporabi z univerzalnimi, večnamenskimi tekočinami.

Uporabi

Če škatlico uporabljate prvič, ga najprej sperite z raztopino za leče. Nikoli ne uporabljajte istega ohišja predolgo, da se izognete rasti bakterij. Na splošno je priporočljivo zamenjati ovitek vsakič, ko odprete novo steklenico raztopine. Etui se nikoli ne uporablja dlje kot 3 mesece.

Najprej snemite pokrov. Leče položite v ustrezno posodico, pritrjene na pokrov. Nato spodnji del ohišja napolnite s svežo večnamensko raztopino do polnilne črte. Zdaj lahko zaprete pokrov in potopite leče v raztopino. Zdaj lahko svoje leče zavrtite v notranjosti ohišja. Vrtenje se doseže s potegom majhne roke kaktusa (nahaja se na pokrovu ohišja.
Če se posodbici vrtita, pomaga to učinkoviteje odstraniti umazanijo in usedline z leč. Vendar ta postopek ne nadomešča potrebe, da se vaše leče popolnoma očistijo, namočijo in razkužijo v svoji raztopini. Za pravilno nego leč vedno upoštevajte natančna navodila, ki jih opisuje blagovna znamka večnamenske raztopine za leče. Vsaka znamka ima svoja pravila za čiščenje leč.

Upoštevajte, da ta vrtljiva torbica ni primerna za uporabo raztopin iz peroksida!

Lastnosti - Vrtljiva škatlica za kontaktne leče - roza kaktus

Barva dodatkov: Roza

Vse različice izdelka

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?