Prepričajte se, da imate nov/aktualen recept za očala

Če želite naročiti nove očalne leče, morate imeti nov recept za očala. Le tako lahko zagotovimo, da boste z novimi očalnimi lečami dobro videli. Recept ne sme biti starejši od 12 mesecev.

Naročite zamenjavo očalnih leč

Če imate nov recept za očala lahko preprosto naročite zamenjavo očalnih leč.

1 - Izberite tip okvirja, ki ga imate
Navedite vrsto vašega okvirja, ki nam ga boste poslali za zamenjavo očalnih leč. Lahko imate okvir s polno obrobo, polovično obrobo ali pa okvir brez obrobe.

2 - Vnesite svoje parametre
Vnesite parametre, ki so zapisani na receptu za očala.

3 - Izberite očalne leče
Izbirate lahko med očalnimi lečami za na daleč ali na blizu, očala za več razdalij, kot so multifokalne, pisarniške/delovne in progresivne leče. Ponujamo tudi različne dodatke, kot so blue blocker filter, filter za vožnjo, fotokromne leče ali leče za sonce.

4 - Vnesite naslov za dostavo in počakajte na potrditveni e-mail.

Pošljite očala na moje-lece.si

Ko oddate naročilo, boste prejeli e-mail z navodili, kako poslati očala v naše skladišče. Ne pozabite priložiti tudi številko naročila ali pa račun, ki ga prejmete na vaš e-mail.

Očalne leče so v postopku izdelave

Takoj, ko bodo vaša očala prispela do nas, vam bomo poslali potrditveno e-mail sporočilo. Od dneva prejetja vaših očal potrebujemo 3-7 delovnih dni za izdelavo novih očalnih leč. Ko bodo nove očalne leče izdelane vam bomo kompletna očala poslali nazaj.

Uživajte v svojih novih-starih očalih!

OD 9.00 €

Naročite očalne leče