Prepričajte se, da imate nov/aktualen recept za očala

Če želite naročiti nove očalne leče, morate imeti nov recept za očala. Le tako lahko zagotovimo, da boste z novimi očalnimi lečami dobro videli. Recept ne sme biti starejši od 12 mesecev.

Naročite zamenjavo očalnih leč

Če imate nov recept za očala lahko preprosto naročite zamenjavo očalnih leč.

1 - Izberite tip okvirja, ki ga imate
Navedite vrsto vašega okvirja, ki nam ga boste poslali za zamenjavo očalnih leč. Lahko imate okvir s polno obrobo, polovično obrobo ali pa okvir brez obrobe.

2 - Vnesite svoje parametre
Vnesite parametre, ki so zapisani na receptu za očala.

3 - Izberite očalne leče
Izbirate lahko med očalnimi lečami za na daleč ali na blizu, očala za več razdalij, kot so multifokalne, pisarniške/delovne in progresivne leče. Ponujamo tudi različne dodatke, kot so blue blocker filter, filter za vožnjo, fotokromne leče ali leče za sonce.

4 - Vnesite naslov za dostavo in počakajte na potrditveni e-mail.

Pošljite očala na moje-lece.si

Ko oddate naročilo, boste prejeli e-mail z navodili, kako poslati očala v naše skladišče. Ne pozabite priložiti tudi številko naročila ali pa račun, ki ga prejmete na vaš e-mail.

Ob prejemu vaših očal jih bomo temeljito pregledali. Če bomo ocenili, da okvir ni primeren za menjavo očalnih leč ali obstaja možnost poškodb okvirja med postopkom menjave, vas bomo kontaktirali in vas obvestili o nadaljnjih korakih.

Očalne leče so v postopku izdelave

Takoj, ko bodo vaša očala prispela do nas, vam bomo poslali potrditveno e-mail sporočilo. Od dneva prejetja vaših očal potrebujemo 3-7 delovnih dni za izdelavo novih očalnih leč. Ko bodo nove očalne leče izdelane vam bomo kompletna očala poslali nazaj.

Uživajte v svojih novih-starih očalih!

OD 14.90 €

Naročite očalne leče