ZAPOSLITEV

prosta delovna mesta

Pri nas je skrb za sodelavce in kupce na prvem mestu. Prizadevamo si za nenehen razvoj naših sodelavcev, kar pa posledično pripomore k naši konkurenčni prednosti, saj le tako lahko poskrbimo za najvišjo kakovost in odlično uporabniško izkušnjo naših kupcev. Delo poteka v sodobnem, urejenem in dinamičnem delovnem okolju s super ekipo sodelavcev in strokovnjakov. Ker imamo različne interese, želje in potrebe, si želimo našim sodelavcem nuditi različne ugodnosti, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Radi sprejmemo poštene, strokovne in ambiciozne posameznike, ki vedo, da je vztrajnost in timski duh pot do uspeha. Spodbujamo nove ideje in razmišljanje izven okvirjev in se veselimo vseh talentov, ki si želijo z nami ustvarjati prihodnost.

PROSTA DELOVNA MESTA

PRIDRUŽI SE NAM

Prijave sprejemamo na zaposlitev@adrial.eu . Ne glede na to, ali je trenutno razpisano prosto delovno mesto ali ne, bomo z veseljem sprejeli tvojo samoiniciativno prijavo na delovno mesto, saj vedno iščemo visoko motivirane in uspeha željne posameznike, ki izstopajo iz množice in si želijo soustvarjati zgodbe prihodnosti z nami.

Moje-lece.si je vodilna spletna trgovina na svojem področju, zato omogoča zanimiva in raznolika delovna mesta, kjer je skrb za razvoj talentov in osebni ter strokovni razvoj naših sodelavcev izjemnega pomena. V našem podjetju si prizadevamo dobrim idejam omogočiti razvoj. Povezuje nas timski duh, sodelovanje in medsebojno zaupanje. Dinamično in urejeno delovno okolje pa pripomore pri agilnem načinu dela ambicioznih in strokovnih sodelavcev.

POSTANI DEL EKIPE

Svojim sodelavcem želimo omogočiti kvalitetno preživljanje delovnega in prostega časa, zato se v naših novih svetlih prostorih nahaja tudi fitnes in terasa z igriščem za skupinske športe, službene zabave in ostale dogodke. Za ekipni duh in medsebojno povezanost pa skrbijo odlični team-buildingi. Vsak delovni teden se začne s svežim sadjem, mesec pa zaključi s skupnim zajtrkom, četrtki so namenjeni smoothijem. Našim sodelavcem je v vročih mesecih na voljo zdrav sladoled.

TO SMO MI, EKIPA Moje-lece.si