DOBRODOŠLI v Moje-lece.si!

Postanite del naše mednarodne ekipe in skupaj z nami začnite graditi svojo karierno pot!

prosta delovna mesta

O NAS

MOJE-LECE.SI je del mednarodne skupine Adrial & Vallis Co., ki je prisotna na 30 trgih s 50 spletnimi trgovinami in 14 optikami. Smo največja in najboljša spletna trgovina z očali in kontaktnimi lečami, ki je v zadnjem desetletju postala sinonim za inovativnost in vrhunsko kakovost v optični industriji. Zahvaljujoč našemu trudu, strokovnosti in nenehnemu razvoju smo pridobili zaupanje več kot 3.000.000 zadovoljnih strank po vsej Evropi – od tega kar 80.000 slovenskih kupcev uživa v ostrem in jasnem vidu zahvaljujoč našim dioptrijskim in sončnim očalom in kontaktnimi lečami svetovno priznanih ter tudi lastnih blagovnih znamk.

prosta delovna mesta

Pri nas je skrb za sodelavce in kupce na prvem mestu. Prizadevamo si za nenehno rast naših sodelavcev, kar pa posledično pripomore k naši konkurenčni prednosti, saj le tako lahko poskrbimo za najvišjo kakovost in odlično uporabniško izkušnjo naših kupcev. Delo poteka v sodobnem, urejenem in dinamičnem delovnem okolju s super ekipo sodelavcev ter strokovnjakov. Ker imamo različne interese, želje in potrebe, si želimo našim sodelavcem nuditi različne ugodnosti, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Radi sprejmemo poštene, strokovne in ambiciozne posameznike, ki vedo, da sta vztrajnost in timski duh pot do uspeha. Spodbujamo nove ideje in razmišljanje izven okvirjev ter se veselimo vseh talentov, ki si želijo z nami ustvarjati prihodnost.

hr-blog-trendi2023-n3-new-retro-1970-s-kvadratni-okviri

PROSTA DELOVNA MESTA

PRIDRUŽI SE NAM

Prijave sprejemamo na zaposlitev@adrial.eu . Ne glede na to, ali je trenutno razpisano prosto delovno mesto ali ne, bomo z veseljem sprejeli tvojo samoiniciativno prijavo na delovno mesto, saj vedno iščemo visoko motivirane in uspeha željne posameznike, ki izstopajo iz množice in si želijo soustvarjati zgodbe prihodnosti z nami.

POSTANI DEL EKIPE

Svojim sodelavcem želimo omogočiti kvalitetno preživljanje delovnega in prostega časa, zato se v naših novih svetlih prostorih nahaja tudi fitnes in terasa z igriščem za skupinske športe, službene zabave in ostale dogodke. Za ekipni duh in medsebojno povezanost pa skrbijo odlični team-buildingi. Vsak delovni teden se začne s svežim sadjem, mesec pa zaključi s skupnim zajtrkom, četrtki so namenjeni smoothijem. Našim sodelavcem je v vročih mesecih na voljo zdrav sladoled.

prosta delovna mesta

TO SMO MI, EKIPA Moje-lece.si