20% popust na VSE
					leče TopVue
-30% na sončna
					očala Carrera

Zeiss Contact Day 1 Spheric (32 leč)

16.50 €
82%
Zaloga
Product detail: Show parameters
Primarni atributi

ponedeljek 27.1.

čistilo
blank
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
16.50 €

Zeiss Contact Day 1 Spheric

Zeiss Contact Day 1 Spheric so dnevne kontaktne leče narejene iz kakovostnega in nežnega materiala, ki ima visoko vsebnost vode. Parametri teh leč so primerni za korekcijo tako daljnovidnosti kot kratkovidnosti. Leče so obogatene z Alginom, izvlečkom iz morskih alg, ki na naraven način poveča zmogljivost in samo delovanje leč. Leče Zeiss Contact Day 1 Spheric vsebujejo UV filter, ki je super priročen za vse, ki veliko časa preživite na prostem, obenem pa imajo te leče izjemno tanke robove za popolno prileganje v čisto vsaki situaciji. Ta paket vsebuje 32 dnevnih leč.

Leče za občutljive oči

Zeiss Contact Day 1 Spheric dnevne leče so izdelane iz materiala imenovanega Bio-Hydrogel. Ta material v kombinaciji z Alginom (izvlečkom iz morskih alg) zelo koristi vašim očem, saj so leče zahvaljujoč tej kombinaciji bolj trpežne in udobne.

Zaradi teh inovativnih lastnosti so te leče sposobne vezati velike količine vode, obenem pa zahvaljujoč zaščitni plasti vplivajo na to, da se drastično zmanjša nabiranje nečistoč na sami leči.

Izredno tanki robovi

Te leče imajo kar 30% tanjše robove kot pa običajne dnevne leče zaradi česar vam lahko zagotavijo udobje kakršnega vam lahko ponudijo le redko katere kontaktne leče na trgu.

Lastnosti

Proizvajalec: Carl Zeiss
BC: 8.80
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 32 leč
Čas nošenja: 1 dan
Prepustnost kisika: 42 Dk/t
Vsebina vode: 58%
Dioptrija: od -16.00 do +8.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top