Najprimernejša barva očal za leto 2024 glede na vaše horoskopsko znamenje


Brez horoskopa ne morete začeti leta. Astrologija ne proučuje le, kako planeti določajo horoskopska znamenja, ampak tudi, katere barve bi bile najbolj primerne v novem letu. Če iščete očala ali sončna očala, so ti nasveti lahko koristni pri izbiri barve.

banner uvod

red glasses

Oven - RDEČA

V letu 2024 bo Oven pravi bojevnik in prevladovala bo energija strasti. Zato je njegova prevladujoča barva rdeča. To je barva krvi, strasti in ljubezni.

Odkrijte očala za Ovna.

green glasses

Bik - ZELENA

Bik je še naprej zvest, potrpežljiv ter delaven. Vedno dosega svoje cilje, saj je vedno poln upanja, energije in harmonije; tako kot zelena barva, ki je najbolj primerna barva za Bika.

Odkrijte očala za Bika.

rose glasses

Dvojčka - BRESKEV ROZA

Dvojčki so vedno pozitivni, njihova duša pa je romantična in prijazna. Letošnje leto vam prinaša veliko uspeha v službi in ljubezni. Barva, ki je najbolj primerna za to astrološko znamenje, je breskev roza, barva celovitosti in vključenosti in je hkrati tudi barva leta 2024.

Odkrijte očala za Dvojčka.

pagamento

Rak – SREBRNA

Družina bo za to znamenje vedno na prvem mestu. Navzven Rak lahko deluje zelo zadržano in konzervativno, vendar to ne pomeni, da ne ljubi lepote. Namreč Rak naravnost obožuje prefinjene stvari, popolne, a ne ekstravagantne. Zato je najprimernejša barva za njih ravno srebrna.

Odkrijte očala za Raka.

gold glasses

Lev - ZLATA

Lev je najlepši, najbolj smešen in zelo uspešen v vsem, česarkoli se loti. Zna izbrati prave stvari in strastno ljubi življenje. Njegove najbolj primerne barve so barve sonca: zlata, oranžna in barva karija.

Odkrijte očala za Leva

brown glasses

Devica - RJAVA

Devica je vedno prizemljena, realistična, organizirana. Vodi jo diplomatičnost, a v njej se skriva tudi veliko čutnosti in strasti. Za to znamenje je v letu 2024 najbolj primerna barva ravno rjava.

Odkrijte očala za Devico.

yellow glasses

Tehtnica - RUMENA

Tehtnica je po naravi zelo komunikativna, nasmejana, velikokrat pa tudi zelo taktična in diplomatska. Veliko sanja, a hkrati tudi stremi k uresničevanju želenih ciljev. Najbolj ji ustreza barva upanja in optimizma, torej rumena.

Odkrijte očala za tehtnico

black glasses

Škorpijon - ČRNA

Škorpijon je mističen in zelo privlačen, inteligenten in hkrati analitičen v vsaki situaciji. Veliko da na eleganco, hkrati pa se ne boji izbirati posebnih, neklasičnih oblik. Primerna barva za škorpijona je črna, ki jih naredi nadvse privlačne.

Odkrijte očala za Škorpijona.

purple glasses

Strelec - VIJOLIČNA

Iskreno srce Strelca je polno ljubezni. Rad ima avanture, romantiko ter dobro vino. Njegove najizrazitejše lastnosti so velikodušnost, stabilnost in zaupanje vase. Zato Strelci v letu 2024 posezite po vijolični barvi.

Odkrijte očala za Strelca.

grey glasses

Kozorog - SIVA

Kozorog je praktičen in zanesljiv, hkrati pa mu ne manjka ambicij ter poguma za doseganje zastavljenih ciljev. Najbolj primerna barva za Kozoroge je siva.

Odkrijte očala za Kozoroga

blue glasses

Vodnar - MODRA

Vodnar ima intelektualno dušo, vendar ga vedno ženeta tudi radovednost do znanja in močan pustolovski duh, ki ga vodi k sprejemanju novih izzivov. Njegova barva je barva odprtega morja: modra.

Odkrijte očala za Vodnarja

turquoise blue glasses

Ribi - TURKIZNA

Ribe odlikuje intuitiven in domiseln značaj. Veliko dajo tudi na zvestobo in sočutje, zato se ljudje nanje lahko kadarkoli zanesejo. Njihova barva jeturkizno modra.

Odkrijte očala za Ribe.

Odkrijte barve očal naših priznanih blagovnih znamk

VEČ